«Det vil ødelegge livene våre»

Landsbyen Keele, i utkanten av Stoke-on-Trent i Staffordshire, vil sannsynligvis bli snudd på hodet de neste månedene. Det ble tatt en beslutning om å bygge hundre nye hus på stedet, til stor forferdelse for naboene.

Susan Hughes, 73, fortalte The Sun-reportere hva det betydde: «Vi vil ikke ha det. Ikke bare forsvinner den flotte utsikten vår, men vi må håndtere støy fra arbeidene og mertrafikk i nabolaget. Det er store gravere på arbeidsplassen fra 07.30 til 18.00, non-stop. Det vil ødelegge livet vårt. »

Irriterende gjenkjennelse

Som forkjempere i går kveld lyktes det med å få en rask byggeplan som involverer mer støy fra lokale myndigheter. På tre meters avstand kan vi måle opptil 120 desibel.

«Denne jobben vil ha en enorm innvirkning på livskvaliteten i nabolaget vårt og forstyrre dagliglivet vårt,» sa Jean Wise, som har bodd i nabolaget siden hun var 13 år gammel.»

Den gamle kullgruven ble ryddet

Utviklere fjernet en gammel kullgruve fra landsbyen som de hadde brukt millioner av pund på å rydde opp. Liz Kelly, en mor som bor i nabolaget, har ingen problemer med disse verkene: «Hvis de var foran huset mitt, ville min mening kanskje endret seg, men her har jeg følelsen av at andre mennesker er redde for noe … »

Britisk presse har bedt bystyret kommentere saken, så langt uten resultat.

READ  Ser tilbake på 19. juni

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *