Dets leder Nasser al-Kelafi advarer om at «dette er slutten på blink-og-blink og blink hos PSG».

En drastisk endring i kurset til klubben, som er vant til å samle stjerner og egoer i garderoben, som noen ganger er på nippet til å bryte sammen. Klart klar over feilen i prosessen bling blingSå presidenten ønsker å gå tilbake fra en mer samlet koalisjon: Vi vil ha spillere som liker klubben, som vil kjempe, som vil vinne. Neste sesong er målet klart: 200 % jobb hver dag. Gi oss alt vi har for denne trøya, gi den maksimalt, la oss se resultatet. Vi må bli ydmyke igjen. Den som vil være når det passer ham, den som ikke vil slåss, han vil holde seg unna.«

Så budskapet er veldig klart: overdrevne egoer og ikke rom for spillere som ønsker å forlate linjen. Se om meldingen sendes til garderoben.

I resten av intervjuet begravde president Zinedine Zidane veien å gå («OhSnakket ikke direkte eller indirekte til ham «) Og nærmest formaliserte ankomsten Christoph Caldier Ledet av Pennant Group: «Vi diskuterer med Nice, det er ingen hemmelighet. Jeg håper en avtale kan oppnås snart.»

Kjent for sine egenskaper som leder for menn, men ennå ikke godt kjent internasjonalt, vil Caldier være en del av denne nye oppførselen, anti-bling. Det gjenstår å se om han har skuldrene til å ta PSG til toppen av europeisk fotball.

READ  England vs Italia LIVE: Euro 2020 siste poengsum, mål og overtidsoppdateringer i kveld

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *