«Dette er første gang jeg har fått beskjed om å gjøre en øvelse som dette.»


Er et ukentlig show på en time om sommeren nok til å sette sammen hele livet ditt?

Nei! (Ler.) Resten blir de neste årene. Dette er første gang radio har fått beskjed om å gjøre denne typen øvelser. Det var moro for meg å ha denne forbindelsen med lytterne om sommeren.

Du har fortalt livet ditt i bøker og på scenen. Er det fortsatt ting du ikke har sagt?

Ja, definitivt. Ettersom karrieren min fortsetter i utrolig lang tid, skjer det nye ting med meg hver uke. Og så sa jeg ikke alt. Fremmede som ikke er mer interessert i meg enn kjendiser, jeg vil snakke mer og mer om publikummet jeg møtte. De er ofte morsomme og rørende.

I begynnelsen av skoleåret bytter du kanal og passerer France 3 på søndager

Dette er et viktig øyeblikk. France 3 er en kanal som meg. Jeg er ikke pariser, jeg kommer fra de dypeste provinsene i Frankrike. Dette er offentligheten i Frankrike 3. Da jeg fikk denne endringen sa jeg umiddelbart ja, spesielt siden de ga meg den mest passende timeplanen, søndag lunsjtid, som er hellig i Frankrike, spesielt i provinsene. Familien gjenforenes og alle generasjoner møtes. Denne timeplanen, fra 13.30 til 15.00, er perfekt, det er på tide for oss å ta en rolig kaffe. Dette er bedre enn å være midt på ettermiddagen på France 2.

READ  Bill Murray sier at han var skuffet over å skape Ghostbusters

Oppdag hele intervjuet med Michel Drucker og Ingrid Franssens tillit til Ciné-Télé-Revue, publisert torsdag 23. juni.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *