– Dette er Leiden – V.G.

(Borussia Dortmund-Bayern München 2-3) En ny superscoring var ikke nok for Earling Broad Holland. Bayern München «Klassisk seier

Seks minutter før slutt skjøt norske Bayern gjennom forsvaret med en suveren ball fra Rafael Guerrero. Han la ballen under den beste keeperen i verden, Manuel Neur. Helt fantastisk prestasjon.

– Det var en god intensjon, sier han til diasporaen.

Men Hollands sjette mål på de fem siste kampene var ikke nok. Gjestene fra München, Tyskland, tok tre poeng sørover, mens Holland, som tydeligvis var skuffet da han forlot banen etter spillet, ristet på hodet.

– Det nærmer seg. Merkelig. Nå har jeg spilt mot dem tre ganger uten å vinne. Det var blytungt, sa Holland, og han brukte flere grep på de mange mulighetene han hadde.

– Det irriterer meg, sier han og han tar tydeligvis noen skyld for feilen etter å ha scoret 19. i Bundesliga.

Dermed kom forfremmelsen av Parent Club Brian i Opos League som en trøst for 20-åringen i dag. Sodra ble opprykket fra divisjon 2 i Postnord League til 3-0 – men trener John Holver Holversons menn knuste det fjerne laget 3-0.

– Det er sant at Bryan er tilbake i Norges beste fotball, og faren, Alby Hollande, sa til Viezat fra Tyskland før kampstart på Father’s Signal Iduna Park at han ville være der i mange år.

Les mer

Den største dagen for Brian: promoteringskonkurranse og hala der Classicar i Holland

Der led Holland et tredje nederlag mot Junior Champions League-vinneren. Holland vant mesteparten av løpene og hodeduellene med Baylors seniorforsvarer Jerome Boden, men det var først i kveld at Dortmunds målmaskin var lenge over tid.

READ  Filippinene blir med i Norge-finansiert 'Glitter Partnership Program'

Det tok tid før målene kom fram til pause. 25 minutter senere ble Robert Lewandowskis målskudd kansellert av VAR for en hårete offside på det ene kneet.

Så forsvant Joshua Kimmich fra kampen. Vinneren av turneringen i Super Cup-finalen tidligere i høst fikk også gult kort etter et mislykket tacklingsforsøk på Erling Broad Holland.

Norge kom med noen små muligheter på skrå. Imidlertid kunne Rafael Guerrero ikke komme i kontakt med lagkameratene som forventet, og ballen gikk ut. Dortmund-kaptein Manuel Neur traff ballen bak i nettet.

Scorer igjen: Earling Brad Holland med nok et fantastisk mål. Denne gangen i Manual Neur. Foto: LEON KUEGELER / X03731

Men Bayern ga seg ikke. Tre minutter på overtid fikk Bayern poengsummen de trengte og vitamininjeksjonen. En standard frisparkhandling regissert av Thomas M ல்ல ller. David Alaba scoret gjennom Dortmund Munier.

Etter pause dukket Lewandowski opp. Selvfølgelig. Den tidligere Dortmund-spissen scoret sitt 17. mål mot sin gamle klubb. Innlegget fra Lucas Fernandez fløy i det fjerne hjørnet med en elegant tittel.

Bayern toppscorer vant kampen med to av sine gamle lagkamerater, Mates Hummels, og viste at han fortsatt er målkongen i Bundesliga mot Dortmund-forsvaret, som bare scoret to mål i høst.

Bayern München gikk litt lenger bak etter å ha scoret. Ris, Holland og alternativ Thorgan-skade kom begge til nye muligheter. Men Bayern-keeper Manuel Neuer var en renere på linjen, på banen og bak forsvareren.

– Keeper er god. Men det var ikke nok for meg. Earling Brad Holland sier at vi må score sjanser som dette hvis vi ønsker å vinne på dette nivået, og han sier også at det var «tid» da han endelig scoret i New York.

Leroy Sane kontrollerte ballen pent i et smalt hjørne og traff den til Lewandowski, som holdt hele nettet åpent foran seg, men klarte bare å treffe det innlegget. Holland scoret da.

Lewandowski avlyste dagens andre mål med offside i ekstraomgang.

Men til slutt kunne de tyske mestrene sukke etter sin 11. seier på rad siden de tapte 4-1 for Hoffenheim i september. Å vinne i Dortmund er avgjørende for et nytt ligagull.

De hadde sin sjette seier mot en stor rival.

– Hollande sier at vi må jobbe hardt for å få den siste prosentandelen, og Bayern München er «det beste laget i verden».

Det 16 år gamle Holland ble byttet ut i den siste seriekampen, og Brian ble utvist fra Obos League for fire år siden. Før han ble utvist, konkurrerte barndomsklubben i en av Norges to beste divisjoner i 45 sesonger på rad.

– Earling bidro til at han ble solgt. Først til Moldova, deretter til Salzburg og Dortmund. Pengene som kom inn hjalp oss med å opprettholde en god investering. Så er det motivasjonen for å se hva han gjør. Assistenttrener Evan Cell VG sa at det var en inspirasjon for alle som jobber her i Brian Football Club.

Han jobbet tett med Hollande da han var guttespiller i Brian.

VG Rabattkoder

Forretningssamarbeid med Kickback.no

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *