‘Dette er så trist, hvem sier det?’: Lindsay Graham fleipet med at hun takket Trump for at han ‘lot meg være i hans verden’.

Graham sa til Fox News-programleder Sean Hannitty mandag kveld at den tidligere presidenten var “veldig hyggelig” fordi “han lot meg være i sin verden”.

På MSNBC Morgen Joe Dagen etter lo andre verter av senatorens dempede tone.

Willie Keist håner den fortsatte uttalelsen til Joe Scarborough: “Først og fremst vil jeg takke deg for at du slipper meg inn i livet ditt, som Lindsay med Trump. Det betyr verden for meg. ”

Mens programleder Mika Breshinsky lo, la Keest til: “Kan du forestille deg å si noe sånt?”

“Det er veldig trist,” innrømmet Brezinski. “Hvem sier det?”

Graham, en av Trumps mest lojale støttespillere, fordømte kort tid den daværende presidenten i etterkant av opptøyene i den amerikanske hovedstaden 6. januar.

Senatoren sa at han og presidenten hadde “en helvetes tur.” Jeg hater å avslutte på denne måten. Herregud, jeg hater det ”.

Han avviste presidentens ønsker om å utfordre valgresultatet i Kongressen som “kommer til å gjøre noe bra”. Graham mottok applaus fra sine andre senatorer da han erkjente at Joe Biden ville bli neste president.

Imidlertid kom Graham snart tilbake til Trumps fang etter et flyplassmøte med presidentens tilhengere etter 6. januar.

“Lindsay Graham [is] Forræderne og QAnon prøver å være på høyre side av folket, “minner Scarborough publikum.” Tre menn og en Chihuahua jaget ham gjennom flyplassen, hvor han smeltet helt. “

Vertene utpekte Grahams motstand mot Trump mot senatens minoritetsleder Mitch McConnell og House Republican Convention President Liz Cheney.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *