«Dette kan føre til lokaliserte flom», IRM utsteder tordenvær-advarsel over hele landet! (video)

Nei, nyhetene er ikke gode. Vi vet at været blir mildere denne uken ettersom en stormsone fra Frankrike har forstyrret godværet de siste dagene. Hvis det er en veldig optimistisk intensjon om å rømme fra det, vil det ikke eksistere. Prognoser bekrefter en episode med stormer for i morgen og torsdag.


videoer

Stormene kan være spesielt intense når man viser til forholdene i Frankrike denne helgen. På settet til RTL News bekreftet Vanessa Madagne at dårlig vær nærmet seg. «For øyeblikket er vi fortsatt under beskyttelse av en svak antisyklonrygg. Så vi får tørt vær denne mandag ettermiddag. Denne antisyklonryggen vil forlate oss i kveld og all ustabiliteten som er i Frankrike for øyeblikket og vil føre til kraftige stormer vil komme hit på kvelden,» sa han. Værmannen forklarer.

Det er ventet kraftige tordenbyger i natt og i morgen tirsdag. «Vinden blåser opp til 20 liter per kvadratmeter på en time. Dette stormsystemet vil forlate oss i morgen tidlig. På den annen side blir vi ikke helt kvitt det», advarer Vanessa Madagne, som advarer mot ettermiddagsregn. «Dette kan forårsake mindre lokaliserte flom, vær veldig forsiktig i skogkledde områder. Skulle dette fortsette, kan MR varsle om sterk vind og mye nedbør! »

Stormvarsel

MRs advarsel tok ikke lang tid siden selskapet sendte ut stormvarsel. Den starter klokken 14 på tirsdag og varer til klokken 02 på onsdag. «Denne tirsdag ettermiddag og kveld vil vi være påvirket av varme og ustabile strømmer som kommer fra Frankrike, som muligens danner et varmetrau. Tordenvær vil utvikle seg fra den franske grensen og påvirke mange deler av landet. De vil til tider være intense med risikoen for hagl, sterk vind og varierende hendelser som kraftig nedbør; sistnevnte overstiger lokalt 20 mm på 1 time, kombinert med nattlig regn-stormaktivitet mandag til tirsdag, lokale verdier på 25 mm i løpet av 24 timer (mellom midnatt tirsdag og midnatt onsdag) er mulig, med lokale verdier på 40 eller 50 mm mulig i løpet av 24 timer. .Disse elementene kan føre til utstedelse av et gult statusvarsel,” forklarer IRM.

READ  'Cyberangrep' treffer iransk transportdepartement og jernbane | Iran

Fulle spådommer

I kveld vil himmelen være delvis skyet med tidvis tordenvær sør i landet og nær den franske grensen. Mot slutten av kvelden eller midnatt vil en svært strukturert regnstormsone stige fra Frankrike mot våre deler; Den bør påvirke de fleste områder før den forlater vårt territorium mot nord ved daggry; Tordenvær er noen ganger intense og kan føre til mer enn 20 mm nedbør på en time. Lave temperaturer vil generelt være 16 til 19 grader under lett til moderat vind, vekslende først og deretter øst til sørøst.

tirsdag morgen, vil været være midlertidig tørt under himmelen fordelt på solfylte og overskyede felt. På ettermiddagen vil regn- eller tordenvær bevege seg fra den franske grensen og påvirke mange deler av landet. Disse stormene har en tendens til å være lokalt intense og kan være ledsaget av dynamiske fenomener som hagl, sterk vind og kraftig regn. Det blir varmere og tyngre i Campine med 25 eller 26 grader på kysten og 29 eller 30 grader i Hauts-Fauagnes. Vinden vil være svak til moderat, først sør til sørøst, deretter sør til sørvest.

Belgia kart(4)

tirsdag kveld, byger eller tordenvær vil fortsatt påvirke deler av regionen og kan være lokalt intense. Senere blir det stille vær med store solskinn i vest og lave skyer over de østlige delene. Lave temperaturer på 15 til 19 grader, under vest til sørvestlig vind, svak til moderat i innlandet, noen ganger svært sterk offshore.

READ  DIREKTE - Krig i Ukraina: Minst 15 døde, rundt 20 savnet i streik mot bygning i Donbass

onsdag, det er ventet mer skyer i den gode sørøstlige halvdelen av landet mens nordvest vil se nydelig sol. Været vil forbli tørt for det meste, selv om det kan komme lokalt regn i den sørøstlige halvdelen. Maksimalt blir 22 grader langs kysten og 27 grader i sentrum. Vinden vil være moderat fra vest, deretter skifter den til nordvest.

Torsdag, vil en aktiv og bølget forstyrrelse nærme seg landet vårt igjen fra Frankrike, med mulighet for kraftig regn og lokalt tordenvær. I nordvest er det lite eller ingen regn. Det er veldig kjølig med temperaturer fra 18 til 22 grader. Vind lett til moderat, deretter moderat vind fra nord; Da vil det være i retning nordvest.

fredag, vekslende med solrike perioder og skyer eller cumulusfelt som forsvinner på slutten av dagen. Det vil være fare for regn, men det vil råde tørt vær i enkelte områder. Det blir varmt igjen, med maks 25 grader i sentrum.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *