Dette luksuriøse Brussel-hotellet er der Rolling Stones bodde under oppholdet i Belgia

11. juli 2022. Du må praktisk talt bo på en annen planet for å vite at Rolling Stones, det største rockebandet i verden akkurat nå, skal opptre på King Baudouin Stadium i Brussel denne mandag kveld. Arrangementet er en del av deres «Sixty»-turné som feirer 60 år av karrieren.

Før det store showet brukte Mick Jagger og andre medlemmer av gruppen noen dagers «hvile» til å gå rundt i Brussel, noe som fremgår av bilder delt av den 78 år gamle sangeren. «Vi hadde det så gøy å utforske Brussel og ser frem til å se deg i kveld på kong Baudouin!» Mick Jagger skrev på Twitter med bilder av ham poserende ved siden av Jacques Prelin-statuen på Marche aux Fishes og på cocktailbaren «La Pharmacie Anglais». «.

Siden nyheten om deres ankomst til hovedstaden er de viktige stedene hvor steinene ligger, blitt fylt. Blant dem er det berømte Amigo Hotel som ligger i sentrum. Fans og aspiranter har ventet foran etablissementet siden tidlig morgen for å møte rockestjernene. Samlingen krevde tilstedeværelse av rettshåndhevelse foran luksushotellet. «Se! Dette er Mick Jaggers rom!» En mann roper og peker på det eneste åpne vinduet på forsiden av bygningen.

© DR
Dette luksuriøse Brussel-hotellet er der Rolling Stones bodde under oppholdet i Belgia
© DR

Forventet på scenen rundt 20.45, går Stones vanligvis til King Baudouin Stadium om ettermiddagen for å gjøre en «lydsjekk» (lydsjekk). De med mest tålmodighet vil få en sjanse til å se idolene deres forlate etablissementet og gå ombord i bilen som tar dem til arrangementsstedet.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *