Dette «retusjerte» bildet av Kate Middleton sjokkerer briter: «respektløs» | monarkier

Forsiden til Daily Mirror har høyttalere i Storbritannia. På forsiden av magasinet denne mandagen 14. november reposterte (eller gikk glipp av?) den engelske avisen et bilde av prinsesse Kate Middleton fredag ​​11. november. På bildet er prins Williams kone rett og slett ugjenkjennelig. Nedsunkede trekk, grå hudfarge, mørke sirkler er markert… bildet respekterer ikke Kate Middleton fullt ut. Verre er at prinsessen ser 20 år eldre ut enn alderen hennes.

– Skammelig det Daily Mirror gjorde med ansiktet til prinsessen av Wales, tvitret Dickie Arbiter, dronning Elizabeth IIs tidligere pressesekretær. Han benyttet også anledningen til å korrigere informasjon publisert av britiske medier: «Og merknad til redaktøren: Hans Kongelige Høyhet hilste ikke de døde, han var en tilskuer. Kongen hilste – denne tittelen er verre enn kronen.

Det er en lignende historie med nettbrukere som mener bildet er «respektløst» og «ekkelt». «De bør definitivt be om unnskyldning for dette skuddet. Enten trenger fotografen litt opplæring, eller redaktøren, sier en person på Twitter. «Hvorfor denne forferdelige Photoshop-retusjeringen av prinsessen av Wales? Det er veldig frekt og respektløst av henne å gjøre sin plikt og hylle martyrsoldatene på denne lykkebringende dagen», spør en annen nettbruker. «Ekkelt, respektløst, skammelig for prinsesse Catherine … flere bevis på hvor ekkel denne avisen er,» leste det sosiale mediesiden også.

READ  Tre land forlater deltakelsen i Eurovision Song Contest: det er for dyrt

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *