dette ultrakjente nettstedet tilbyr deg å reservere konsollen til Black Friday

Når Black Friday kommer, lurer mange på hvordan de får tak i PS5 Standard Edition. Gode ​​nyheter, på Amazon er det mulig å reservere det! Finn ut hvordan du gjør det.

ps5 det har vært vanskelig å få tak i i mange måneder. Denne observasjonen gjelder både for Standard Edition med sin 4K Blu-Ray-spiller, og Digital Edition som lar deg spille kun spill kjøpt gjennom PlayStation Store. Hvis du vil ha konsollen din signert av Sony før slutten av året, bør du vite at det er mulig å reservere den på Amazon.

Faktisk, på PS5 Standard Edition-produktarket er det mulig å be om en invitasjon. Når den er fullført, bekreftes kontoen din og invitasjonen sendes. Kontoen din avhenger av flere faktorer, så det er umulig å forutsi mottak av invitasjonen. Du maksimerer imidlertid sjansene dine for å få konsollen!

Reserver PS5 Standard Edition på Amazon

Hvis Amazon inviterer deg, vil du motta en e-post med en lenke som er gyldig i 72 timer for å bestille PS5. Etter denne tiden vil det være for sent. PS5 ble lansert i november 2020 og har vært utsolgt veldig ofte siden den gang. Takket være SSD-en er lastetiden nesten øyeblikkelig for PS5-spill. Ray Tracing-teknologi tilbyr et uovertruffent nivå av realisme. Du har også muligheten til å spille i 4K og 8k på støttede spill og skjermer. Denne konsollen selges med DualSense-håndtaket utstyrt med den haptiske returen og de adaptive gâchettene for å mislike effektene og virkningen av handlingene dine på spillet. Ikke attendez pluss og inscrivez-vous dès maintenancen and download pour réserver votre konsoll PS5 Edition Standard i de komiske dagene.

READ  Nytt forsøk på å ta av på lørdag av NASA-raketten til månen

Registrer deg for å forhåndsbestille PS5

BFMTVs nyhetsrom var ikke involvert i produksjonen av dette innholdet. BFMTV kan motta kompensasjon når en av våre lesere foretar et kjøp gjennom lenkene i denne artikkelen.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *