Dette utløser da reaksjoner

I forrige uke ble det klart hvilket par som løp med suksess i det populære TV2-showet «Somerhita». Totalt fire par kjempet side om side for å oppnå den store hyttedrømmen, og det var slutten Levi Dry (23) og Yun Croke (25).

Tanken er at par får lage sitt eget rom på Lyseren Strandpark i Ytre Enebakk. Imidlertid har bare ett par lov til å ha rommet de bygde, mens de andre legges ut for salg.

Siden den siste episoden ble sendt på TV, har det imidlertid vært en strøm av reaksjoner. Den siste kampen har skapt stort engasjement på sosiale medier. Det er imidlertid flere grunner til dette.

Episodebrett: I den tredje episoden av «John Thomas Redesignet» avslører John Thomas hvor ung og kjekk han er, og endelig etablerer sitt hemmelige våpen.
Se også

Del folket

Gratulerer florerer, men det er mange flere Det var nettopp Croke og som uttrykte misnøye med hvem som vant. For paret var det fortsatt en rørende affære, og de falt tårer.

Nettopp denne feiringen har satt det interesserte publikummet til det siste spørsmålet.

Feiring: Deltakerne klemte og sto i nærheten da det vinnende paret ble kunngjort. Dette har provosert reaksjoner. Foto: TV2
Se også

Mange reagerte på klemmen blant deltakerne, og mange som kom dit satt som sild i et fat i helgen. Dette er et uvanlig kosthold om dagen, med infeksjonskontrollregler og tiltak på plass som et resultat av koronainfeksjon.

Det hele har derimot en naturlig tolkning, og det kan sies at sesongen allerede var spilt inn i fjor for TV2s programredaktør Katherine Haldorsen Sea og Here.

– Årsaken til at deltakerne i årets «Summer Cabin» -finaler sitter sammen og klemmer hverandre, ble registrert i fjor høst, dvs. flere måneder før utbruddet av koronaepidemien. Selvfølgelig følger alle produktene til TV2 i dag omfattende infeksjonskontrollprogrammer innenfor gjeldende infeksjonskontroller, sier han.

Dette betyr at episoder ble spilt inn før epidemien ble en realitet, og før verdens befolkning måtte håndtere epidemiske kontrolltiltak.

I Globan: John Almes avslører at Eric Folstot kom inn i et rom under en 71 graders nordopptak. – Litt for moro skyld! Video: TV2
Se også

Som sild i en tønne

I høst har noen TV-serier valgt å informere seerne om at det er spilt inn et tvilsomt program før utbruddet, for å berolige seerne. For eksempel sier NRK Project «113»: «Records for denne serien ble laget høsten 2019».

– Vi vurderte aldri å merke programmer som sådan, men programforfatteren sier at det kan være gode grunner til å gjøre det.

Dette er ikke tilfelle med «Somerhita», og det har fått noen til å reagere. TV2 selv hevder at flertallet av mennesker har fått det.

– Vi la ut noen spørsmål på sosiale medier om dette, men de fleste ser ut til å forstå at dette innlegget skjedde før koronaepidemien.

Sesong 4 av «Somerhita» ble sendt tidligere i vår. På grunn av koronasituasjonen ble det gjort forskjellige endringer i kringkastingsplanen, og Haldorson sa at programmet ble endret i høst.

Chori: De siste dagene har komiker og TV-profil Hermann Fleswick vært i storm mot ham etter å ha fått vite at han reiste i en hytte i helgen. Nå angrer han på det. Video: Instagram / @hermanflesvig
Se også

– veldig glad

Som nevnt genererte det reaksjoner da det vinnende paret ble kunngjort. I meningsmålingene fra ulike norske medier har mange påpekt at paret er uverdig til å lykkes og at de er «de verste håndverkere» og «den verste hytta i alle fire rom».

Også referert til som Croke og Tris «drømmerom Fre் Freetex Cabin.

Da de pratet med paret Sea og Here, var det klart at de faktisk hadde bestemt seg for ikke å kommentere de negative tilbakemeldingene.

– Vi ønsker ikke å fokusere på det. Paret sa at de var glade for at det endret måten det ble gjort på og unngikk å lese det negative.

Vinnere: Paret er veldig fornøyd med sin egen innsats og den endelige avslutningen på hytta. Foto: TV2
Se også

De legger imidlertid ikke skjul på at de er veldig stolte av sitt eget tømrerarbeid, i det minste ikke resultatet.

– De sa at vi var veldig fornøyde med det endelige resultatet og viste hytta til venner og familie.

Les mer: Nå har hun solgt ferieparadiset sitt

READ  UK Fisheries krever avgifter for å kompensere for tap av tilgang til farvannet i Norge, Grønland og Island

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *