Devialet lanserer sin første bærbare høyttaler, umiddelbare bankoverføringer vil snart være gratis i Europa, dette er ukens oppsummering

Devialet Mania er en stilig, kraftig og presis høyttaler, EU-kommisjonen ønsker å gjøre umiddelbare bankoverføringer gratis, Gratis mobilabonnenter kan nå aktivere eSIM, dette er ukens oppsummering.

Denne uken presenterer vi Volkswagens fantastiske kontorstol og Devialets første tilkoblede bærbare høyttaler, Devialet Mania. Mens umiddelbare bankoverføringer snart kan bli gratis i Europa, har Free Mobile-abonnenter endelig muligheten til å bytte til eSIM-kortet sitt for bare €10, og Microsoft håper at EU-kommisjonens dom endelig vil tillate dem å kjøpe Activision-Blizzard.

En unik Volkswagen kontorstol

Det var innen Volkswagen Norge at designerne bestemte seg for å lage en kontorstol med atypiske egenskaper. Faktisk er det et sete utstyrt med et ryggekamera, en berøringsskjerm, en USB-port, eller til og med 360-sensorer. Kontorstolen er også utstyrt med fem hjul, bagasjerom, LED-frontlykter, og kan nå en maksimal hastighet på 20 km/t .

Les: Volkswagen presenterer en kontorstol med frontlykter, et horn og en hastighet på 20 km/t… Men hvorfor?

Volkswagen kontorstol / Credit – Volkswagen

Devialet Mania: en high-end tilkoblet høyttaler

Devialet presenterte sin første bærbare høyttaler, Devialet Mania. Tilgjengelig fra €790 og utstyrt med den nyeste teknologien, kombinerer dette vakkert designede luksusproduktet kraft og presisjon. Devialet Mania kommer med Active Stereo Calibration (ASC) teknologi og vil være tilgjengelig i forskjellige farger.

Les: Devialet Mania er offisiell, denne tilkoblede høyttaleren forvandler lyden i henhold til miljøet ditt

La Devialet Mania / Credit – Devialet

Øyeblikkelige overføringer kan snart bli gratis

Ifølge kollegene våre i MoneyVox kan øyeblikkelige bankoverføringer endelig være gratis i alle europeiske banker. Denne beslutningen fra EU-kommisjonen kan forklares med den utilstrekkelige prosentandelen av øyeblikkelige overføringer gjort i Europa, det vil si bare 11 % av alle overføringer.

READ  Manglende erfaring fra mudringsoperatøren forårsaket flere kollisjoner

Les: Bankene bør snart foreta gratis umiddelbare overføringer

Kreditt – Unsplash

Gratis mobilabonnent, aktiver eSIM-kortet ditt for kun €10

Nyheten ble delt på Twitter, gratis mobilabonnenter kan nå aktivere sitt virtuelle SIM-kort for en sum av €10. For å utføre denne operasjonen og etter å ha bestilt eSIM-kortet ditt, må du gå til seksjonen Mine SIM-bestillinger i ditt mobilabonnentområde. Etter noen minutter og omstart av smarttelefonen, vil du ha byttet til eSIM.

Les: Gratis mobil: Abonnenter kan endelig bytte til eSIM, her er hvordan

Xbox vs PlayStation: Microsoft er ingen match for Sony

Microsoft vet, Sony er» markedslederen» videospill. Mens EU-kommisjonen begynner sin etterforskning av oppkjøpet av Activision-Blizzard for en dom ventet 23. mars 2023, insisterer Microsoft på at målet er «gjør spillet tilgjengelig samme dag på Xbox og PlayStation, slik at folk har mer tilgang til spill, ikke mindre.Det gjenstår å se om EU-kommisjonen vil dømme dette oppkjøpet som urettferdig konkurranse eller ikke.

Les: Xbox vs PlayStation: Microsoft innrømmer at de tapte krigen for å kunne kjøpe Activision-Blizzard

Kreditt – Microsoft

Ukens tester

X-Trail e-power: Nissan presenterer sitt termoelektriske kjøretøykonsept

X-Trail e-power kan forføre deg, enten du er nysgjerrig eller skeptisk til elektrisitet. Med e-power tilbyr Nissan et konsept ettersom den er termisk elektrisk. Vi elsker dens akustiske og vibrerende komfort, dens spesielt komplette utstyr og dens elektriske autonomi. Vær forsiktig, hvis du bestemmer deg for å reise i syvseterversjonen, må du akseptere å ofre bagasjerommet.

Les: Test Nissan X-TRAil e-Power: den elektriske på jakt etter bensin

Nothing Ear stick: vi var skuffet over lyddelen

Hvis Nothing here tilbyr hodetelefoner med et lekkert design og respektabel autonomi, er sannheten at lyddelen overlater mye å være ønsket. Faktisk ville lyden ha fortjent mer omsorg, mikrofonen er av dårlig kvalitet og selve hodetelefonene er ikke særlig komfortable. Vi beklager også fargekodingen, som ikke er særlig praktisk, og Press Control, som ikke er intuitiv nok.

READ  Hege Riise blir den første verdensmesteren som trener et England-landslag

Les: Nothing Ear stick test: en suveren design, men en veldig gjennomsnittlig lyddel

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *