Diables Rouges – Philip Albert: «Det er ikke overveldende fra start til slutt … men det er ikke drama»

Belgia ble uavgjort 1-1 av Østerrike i Brussel lørdag på den tredje dagen av gruppe F-kvalifiseringen til EM 2024. Østerrikerne fortsetter å lede an, 7 poeng foran de røde djevlene, som har fire poeng på to kamper. De blir fulgt av Sverige med 3 poeng, Estland og Aserbajdsjan med ett poeng hver.

«Den ble ikke brutt fra start til slutt da det var sløsing på alle nivåer i den første halvtimen. Kom på forsvaret på 3. Timothy Castagne I midten fungerte det ikke. Vi led fordi østerrikerne var godt organiserte og spilte raskt fremover. Pressingen var konstant og vi klarte ikke å bli kvitt den. Andre periode ble et angrepsspill med mange muligheter. Deling er kvalifisert gjennom hele konkurransen. Østerrike misforvaltet sin fysiske innsats. Det var veldig tungt. Måten de spilte på i første omgang var uholdbar gjennom hele kampen.Analyse Philip Albert.

«Det ble en endring i taktikken på siden Domenico Tedesco I pausen. Vi er tilbake til den mer klassiske firebacken. Lateraler er mer produktive og må inkluderes Romelu Lukaku I bevegelser skjer ikke dette i den første perioden. Dette er ikke drama. Sesongen er lang for alle. Han innoverte. Han innså at han hadde gjort en feil. Feil er menneskelig. Hvis det hadde fungert, ville vi ha grått geni.»Vår konsulent fortsetter.

READ  Liverpool spilte ut Brentford, Leeds West Ham / Premier League / J22 / Sammendrag / SOFOOT.com overrasket

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *