Didier Deschamps snakker om Paul Pogba foran Euro 2020

Paul Pogba a All actionprestasjon for Frankrike Denne uken slo de Bulgaria i EM 2020-turneringen.

Bogbas opptreden ble hyllet av fransk presse Frankrike fotball Hyllet hans ‘ekstraordinære tekniske kvalitet’.

Manager Didier Deschamps fulgte ham opp med to defensive midtbanespillere i en angripende rolle, noe som ga ham ekstra kreativ frihet mens han ba ham presse høyden uten ballen.

Descombs roser Pok ா mon (Foto av Aurelian Munier / Getty Images)

Når han snakket etter kampen, sa Teshchamps Futmercado: “Paul er en veldig viktig spiller på banen og i ledelse. Han vet hva jeg forventer av ham, og han kan gjøre hva som helst med oss.

“Han har denne evnen til å forsvare seg, passere og planlegge. Han har litt mer frihet i systemet vi bruker til disse to kampene. Men han hadde en veldig behersket rolle i verdenscupen, men han likte det også. Vi trenger ham og alle spillerne på best mulig måte. “

Å skinne Pok போட்போட mon konkurranse

Deschamps så hva Boca gjorde for United i den angripende rollen forrige sesong.

ESPN Det ble nylig rapportert at Descombs vurderer en taktisk endring for å spille som Pokemon for Frankrike.

Da både Corinthian Tolisso og Nokolo Conte spilte en defensiv rolle, så vi mot Bulgaria, Pokpa foran dem.

Hvis han får fortsette i denne rollen i Euro 2020, vil Pokmon og Frankrike bli underholdt å se på. United-midtbanespilleren er en tøff spiller å stoppe når han er i full flyt, og blir kvitt noen forsvarsoppgaver.

Da Bruno Fernandez spilte en nøkkelrolle for United, spilte ikke Bogba i samme posisjon, utelatt forrige sesong, og det fungerte bra.

I Europa League-finalen spilte United en defensiv rolle som trakk ham tilbake, og mistet noe av innvirkningen han kunne ha gjort som et resultat av Pokmon.

READ  Se på dommer Darren Tristale Square til dommer Ipswich Town-midtbanespiller Allen i en hard kollisjon på Portman Road
Fremtiden til Pokmon er fortsatt i tvil
Fremtiden til Pokmon er fortsatt i tvil (Foto av Aurelian Munier / Getty Images)

Fremtiden til Pokmon er fortsatt i tvil ESPN United ønsker å fornye kontraktsforhandlinger med ham, men han er bekymret for at han vil kjøre kontrakten frem til 2022.

En av de største klubbene på et sterkt Euro 2020-kontinent kan være United, prøv og motivere med en enorm innsats. Hvis dette er Pokmons plan, setter Deschamps taktikk ham rett til å vise frem talentet hans i sommer.

Vil du fortelle oss noe om denne artikkelen?

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *