Diego Simeone full av ros for Club Brugge: «et lag med veldig god fotball»

– Brugge skaper et angrepsspill, dynamisk og mange spillere i den motsatte leiren, sa argentineren på en pressekonferanse mandag. Simeone husker fortsatt dobbeltoppgjøret med Brugge i C1-sesongen 2018-2019. «Colconeros» vant 3-1 hjemme før de ble holdt på Jan Bredel stadion (0-0). «Det var en veldig vanskelig kamp da vi fikk et poeng. Jeg forventer fortsatt en tøff kamp med et høyt presset publikum.»

Argentineren ble imidlertid ikke overrasket over Brooks» start på kampanjen, og okkuperte toppen av gruppe B etter seire over Leverkusen (1-0) og Porto (0-4). «Brugge skaper et angripende, dynamisk spill med mange spillere i motstandsleiren. Denne spillestilen har tillatt dem å vinne tre ligatitler på rad og å konkurrere med Leverkusen og Porto i Champions League i år. Deres vinnermargin på fire mål viser at dette laget utvikler bedre fotball».

«El Solo» er kjent for sin defensive stil, og vil neppe endre tirsdag kvelds kamp. «Jeg gjør ikke noe nytt sammenlignet med det vi gjorde for år siden. Vi prøver alltid å finne de beste løsningene for laget basert på hva motstanderen tilbyr. Spillerne kjenner de forskjellige systemene vi bruker, vi får se. Alle best for morgendagens kamp,» avsluttet Simeone.

Koke og Atletico Madrid håper Brook: «Hold farten i gang»

«Vi kom hit med entusiasme og klare ideer,» bekreftet Axel Witsel og Yannick Carrasco på en pressekonferanse mandag. «Colconeros» var i stand til å fylle selvtilliten med en 0-2-seier over Sevilla FC forrige lørdag. «Vi ser frem til en god kamp og vi vil vinne den. Vi har kommet hit med entusiasme og klare ideer. Seieren vår i Sevilla har gitt oss selvtillit og jeg håper det vil hjelpe oss å fortsette momentumet. Kampene følger raskt. Vi må tenke på den mot Brugge først.»

READ  Erik ten Hoag-æraen kan nå begynne etter dette første trofeet på 6 år: "Det er bare begynnelsen"

På andreplass i gruppe B, tre poeng bak Brugge, kan en seier for Madrid føre til at de topper gruppen. «Uavhengig av vår formasjon, er laget i stand til å score mål. Vi har spillere som er i stand til å gjøre forskjellen. Forhåpentligvis kan vi spille en god kamp og finne nettet for å få de tre poengene,» avsluttet Koke. Lørdag har rekorden for antall kamper spilt med «Colconeros» (554).

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *