Diktatorkonger fra Norge på vei opp.

Hei, velkommen om interiøret! Hvordan gjør du konger?
Jeg er fin og veldig glad for denne muligheten.

Fortell litt om deg selv?
Vel, jeg heter Kings Alphonse Safari Conan, 29 år, opprinnelig fra Kongo, men bor i Norge, jeg er musiker / diktator.

Hvordan går musikken om dagen? (Med en ide om situasjonen rundt tempelet)
Jeg trekker meg virkelig tilbake fra musikk på grunn av Govt 19, i stedet lager jeg diktovideoer, det får meg til å føle meg bra, dikto gir meg muligheten til å være kreativ og ubarmhjertig hver dag. Jeg må holde hodet på rett spor nå.

Ser du deg selv som en diktator-kjendis?
På omtrent 2-3 måneder klarte jeg å nå nesten 25 000 følgere, 1 meter visning hver uke, samt totalt 250 000 likes av videoene mine. Vel, det er en ting. Målet mitt nå er å bli viral og legge ut de mest fantastiske / morsomme videoene til jeg sjekker dem ut. Så mine gutter må du følge med på Ditto @ kingss.as Og Instagram @ Kingss.as

Følg drømmekongene dine. Vi stoler på deg.

READ  Fjernkameraet fanger lyse meteorer over den norske himmelen

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *