DIREKTE – Krig i Ukraina: Minst tre sivile drept etter russiske angrep i hovedstaden Q

Kampene fortsetter i Ukraina i dag, dens 273. dag. Det var flere luftangrep denne onsdagen, spesielt ovenfor Fra hovedstaden Kiev Tre personer skal ha omkommet der, og byen Lviv.

Nasjonal operatør Energoatom har indikert at tre atomkraftverk for tiden er uten strøm etter russiske streiker.

Men konfliktene skjedde ikke bare på banen. Europaparlamentet Akseptert En resolusjon som anerkjenner Russland som en statlig sponsor av terrorisme i dag.

Geopolitiske og økonomiske barrierer er også en løftestang mot Invasjon av landet av Vladimir Putins tropper 24. februar.

G7, en koalisjon av stater som ønsker å innføre et tak på prisen på russisk olje, som inkluderer EU og Australia, forventes å kunngjøre den foreslåtte taksten.I løpet av de neste dagene«, ifølge finansministeren, US Department of Treasury.

Målet er å nå en makspris for russiske hydrokarboner før nye europeiske sanksjoner, som etter planen trer i kraft 5. desember, trer i kraft.

Denne nye serien av sanksjoner forhindrer spesifikt forsikringsselskaper og reassurandører fra å dekke sjøtransport av russisk olje, med europeiske operatører fritatt i tilfelle en avtale. tak.

Spørsmål om mekanismen for å bestemme maksimal salgspris på russisk olje og hvordan dette taket vil bli oppdatert avhengig av svingninger i markedsprisene er imidlertid foreløpig ubesvart.

READ  Eldre vaksiner kan være effektive mot apeinfluensa

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *