Direkte video, West Ham – La Contois: Antonio utligner med heading (1-1)

bøflerE Van Hasbrouck Flytt inn denne torsdagskvelden West Ham møter West Ham i den andre etappen av Conference League-kvartfinalen på Olympiastadion i London. Møtet vil følges direkte på video fra klokken 20.50.

I den første etappen, på Kelamco Arena, Buffalo og Hammere Back-to-back (1-1) delte på slutten av en kamp dominert av La Contois. Belgia kunne ha vunnet Hvis den akrobatiske utvinningen Gave foreldreløs I 2. periode kom han tilbake i stedet for å krasje i tverrliggeren.

Nedover veien i Premier League (15. plass) drømmer West Ham om å vinne etter å ha nådd europeisk konkurranse. Semifinale i Europa League forrige sesong. «Vi håper denne erfaringen vil hjelpe oss. I fjor visste vi ikke hvordan spillerne ville reagere i sluttfasen av en turnering. Forhåpentligvis kan en avgjørelse tas på torsdag«, kommentar David MoyesWest Ham-treneren, før andre etappe.

Den skotske manageren la til at han forventet «Et anspent spill«.»I kvartfinalen er hver motstander tøff. Vi må levere en god kamp. Du ser ikke mange lag som vinner lett i europacupen«, konkluderte han.

Åpningsseremonien for møtet vil bli holdt kl. 21.00.

READ  F1 – 2023-kalender: Belgia og Frankrike truet, Vettel "Spa utrolig, Le Castellet ikke veldig spennende"

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *