Dish velger Palo Alto-nettverk for å beskytte Open-Ron 5G-nettverk, Telecom News og ET Telecom

New Delhi: Det globale cybersikkerhetsselskapet Palo Alto Networks valgte tirsdag Dish Network Corporation for å beskytte sitt skyinnfødte, åpne Ron-baserte 5G trådløse nettverk.

I henhold til kontraktsvilkårene bruker Dish Palo Aldo Network’s Cloud-Native VM-Series og CN-Series, samt Prisma Cloud for containersikkerhet, sikker nettverkssegmentering, sanntidstrusselskommunikasjon og dynamisk sikkerhetshåndhevelse.

“Som en del av vårt forsøk på å revolusjonere trådløs tilkobling, er det viktig å integrere sikkerhet fra grunnen av i 5G-nettverket vårt. Som et resultat kobler vi innovative, neste generasjons leverandører for å levere 5G-eide sikkerhetsløsninger fra vårt nettverk, “sa Dishs Chief Network Officer Mark Rooney.

“5G garanterer økt hastighet på nettet på mobile enheter. Når det er konfigurert som et sikkert nettverk, kan 5G føre til den største forretningsendringen og muliggjøre smarte forsyningskjeder, autonom transport, masseadopsjon av tingenes internett og mye mer.” Offiser Lee Clarich sa . “Dette er grunnen til at vi er glade for å hjelpe Dish med å oppnå visjonen om å skape sitt første, åpne, sikre 5G-nettverk,” la Clarich til.

READ  Deadlock fortsetter: Niende runde av samtaler mellom regjering og kjendiser som møtes igjen 19. januar

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *