Disse fjellrike rommene i Norge skaper et miljøhotell og bringer gjestene til kanten av Frankrike!

Vi må revurdere en tur til et rom i skogen eller ved foten, noen ganger for å unnslippe den trådløse tjenesten og sosiale medier, og uten tilfeldig travelhet og påminnelser i villmarken. Mobil. Kall meg crunchy-granola, men jeg har tenkt i det siste. Den hytta, som ligger et sted i den nordøstlige regionen i Frankrike, venter på min ankomst. Oslo-baserte Rolf Ramstadt arkitekt, Norsk institutt for arkitektur, landskapsarkitektur og design, fullførte nylig arbeidet med et miljøhotell kalt 48 ° Nord, som ligger et sted mellom Vogesene og Alsace-regionen i Frankrike. 48 ர்ட் North er en bikube med 14 kuber som kommer i fire forskjellige former i Norge, for små hus på landsbygda.

For å unngå å forstyrre naturlandskapet ble alle fire forskjellige rom bygget ved hjelp av metoder for passivhusbygging, hver med en enkelt fasade laget av lokalt, ubehandlet Alsace kastanjetre. Svært nær hovedbygningen til miljøhotellet, har det en intim kulinarisk opplevelse utstyrt med lokale råvarer og et utstillingslokale for lokal kunst og håndverk, hvor gjestene kan bo i rom med lite gress. De lave plenrommene er designet for gjester med begrenset mobilitet, og har bare en etasje og er bygget for å være globalt tilgjengelige. Parkert i milde skråninger i en vinkel, danner kamrene med lavt gress opp-ned, uregelmessige pentagoner som gir forhøyet utsikt over dalen nedenfor for sikker låsing i åsene. Tre- og eføy-rommene på 48 ° Nord gir innkvartering for to personer, og den vertikale naturen med tre etasjer ga gjestene høy, dramatisk utsikt fra vinduet oppe. Til slutt har Fijell-rommene plass til store familier med soveplass for opptil fire personer. Fjellhytter har også to uteterrasser, som gir hvert familiemedlem muligheten til å bli i rommet en stund.

READ  Untouchable Norway, France 3. plass i 4x7,5km stafett på Ruhpolding

Interiøret i 48 ர்ட Nordin-hytta er generelt ensartet med konkav, geometriske vinduer laget av antikke, lyse trevegger, enkle, innebygde møbler, samt nøyaktig utformet for å gi en sømløs utsikt over det omkringliggende landskapet og den eksotiske byen. Nedenfor er Breitenbach. Miljøhotellet ble designet og bygget under navnet Scandinavian Design, som skråner med minimal forbedring mens du utnytter små rom og energieffektiv praksis. Emil Leroy-Johnson, en fransk-dansk landskapsarkitekt og eier av 48 Nord, sier om miljøhotellet: “Dette er møtet med mine to sanser, mine to kulturer; Landskap og arkitektur, Danmark og Alsace. ”

Designer: Ralph Ramstad Architects

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *