Disse stjernene mangler penger og «tvunget til å jobbe», noe som irriterer internettbrukere.


Nylig har det nesten blitt en mote å snakke om dine økonomiske bekymringer på det offentlige torget. Hver gang gikk det ikke lang tid før reaksjonene fra Internett-brukere: «Hvordan våger han å klage? “, “Skjemmes hun ikke? «, «Når jeg ser alt jeg kan gjøre med 10 000 euro…»

Å høre personene øverst på plakaten klage over at det er vanskelig å nå begge ender, man kan ikke annet enn å skravle med tennene!

Veronique Genest

Først var det Véronique Genest. I september 2021 forklarte «Julie Lescot»-stjernen at hun var «på slutten av reservepengene»: «Jeg har store utgifter … jeg har en iPad som mamma har ansvaret for, jeg har min ekskone. En avhengig ektemann. Vi har mange utgifter, vi tar vare på folk. Vi har også en daglig avgift. Livet er komplisert,» suste hun under besøket til Jordan De Luxe-settet. «Jeg har mye å leve for . Jeg er ikke en bruker. Det går bare til utgifter. Jeg har faste avgifter, og de er store. Jeg klager ikke. Jeg trenger minst 10 000 euro per måned. »

Mer nylig kom Véronique Genest tilbake til kommentarene hennes som vakte oppsikt, og ba henne om ikke å «klage» over situasjonen hennes, og oppfordret henne til å fortsette å «arbeide».

Benjamin Castaldi

En måned senere snakket Benjamin Castaldi, som hadde vært i gjeld i lang tid, om sine økonomiske problemer på settet til «Touch pas a mon poste»: «Fortiden min er tung for meg. På slutten av måneden har jeg ingenting. Jeg klager ikke, men her er jeg i ferd med å løse alt, nedgangen er bratt», til tross for en lønn på 20.000 euro, som har «bare» 1600 euro i måneden etter anfall. Advarsel. «Jeg tok virkelig oksen ved hornene, jeg kommer dit. Det er folk som har det verre enn meg, jeg er heldig som har en jobb, jeg er veldig glad, sa han til Cyril Hanona.

Patrice Lafont

I november 2021 behandlet vi Patrice Laffonts pengeproblemer. Den tidligere stjerneverten for den franske offentlige tjenesten, som presenterte «Fort Boyard» spesielt, forklarte at Jordan de Luxe har en «liten pensjon» på 3500 euro: «Den dagen jeg ikke lenger jobber, vil det ikke være mer. «Tall. og bokstaver eller teater, jeg blir litt forvirret (…) Men sånn er det. Jeg er 82 år gammel, det spiller ingen rolle, jeg kan dø på gaten,» dro han og tegnet Internett-brukernes harme.

Dave

Nylig avslørte sangeren Dave, som aldri har lagt skjul på at han deltok i «Mask Singer» for penger, til magasinet «We Do» at han «ikke la penger til side»: «For å fortelle deg sannheten, gjorde de fleste underholdere det får ikke betalt før på 1980-tallet. Jeg hadde ingen penger satt av til pensjonisttilværelsen. Så jeg fortsatte bare å jobbe. Burde,» sa Dave selvsikkert og forklarte at han bare hadde halvparten av pensjonen som en av vennene hans flyvertinne fikk. …


READ  Malayalam-filmen 'Trike' skal utgis på OTT

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *