Distriktene Orange og San Bernardino vil flytte til det nedre kontrollrøde laget på søndag

Distrikten Orange og San Bernardino er i håpets horisont når de får grønt lys til å gå til det røde nivået på søndag. Rapporterer Joy Benedict.

Videoutskrift

Håpet er i horisonten i morges da Orange- og San Bernardino-fylkene offisielt har fått grønt lys for å gå til det røde nivået i dag. Gleden ved KCAL 9 er live på Benedict Orange, hva dette betyr for mange bedrifter som ønsker disse nyhetene velkommen. Lykke?

Lykke Benedict: Absolutt. Selv kundene deres, ikke sant? Jeg ønsker virkelig ideen om å kunne få kaffen til å sitte inne som en ekte kopp, og ikke lenger trenger å bruke koppen til å gå. Er et år uten ett. Det var noe jeg forventet å gjøre.

Men selvfølgelig betyr dette mye for mange bedrifter, som ganske enkelt kan tjene flere mennesker. Vi bor nå i Old Town Orange på Glassell Street. Som mange lokalsamfunn har også denne gaten dem, de er blokkert for å gi mer plass for uteserveringer å spise trygt. Det er det de har gjort i et år nå, og vi har sett dette her og andre steder.

Men fra og med i dag kan Orange County gå til det røde laget, og i likhet med San Bernardino County lar disse restaurantene også folk flytte inn i hjemmet. Orange County kommer til å bytte til lavere retningslinjer for kontroll noen dager tidligere enn forventet. Fra begynnelsen av fredagens kunngjøring hadde California nådd målet om 2 millioner vaksiner i statens 400 harde postnummer.

Det røde laget gjør at mange flere bedrifter og selskaper kan åpne igjen. Sjekk ut listen. Butikker kan tillate 50% til halv kapasitet i stedet for 25%. 25% av restaurantene er åpne for innendørs servering. Museer, dyreparker og fiskerier kan åpne igjen 25% for innendørs aktiviteter. Kinoer, hei, så du sist noe på storskjerm? Med 25% kapasitet på teatre i Orange County kan du gjøre det nå. Treningsstudioer og yogastudioer kan åpne plassene sine med 10% innendørs kapasitet. De har ikke klart å åpne hele året.

READ  Marvels Vandavision Episode 2: MCU Easter Eggs and Reference Guide

Men siden disse virksomhetene får lov til å åpne igjen, selv om de har lov til å gjøre det fra i dag, må du ikke forvente at de gjør det med en gang fordi det kommer til å bli et midlertidig stadium der de må bytte fra eksterne aktiviteter. Bare for å få lov innendørs. På mange av disse stedene er ikke alle der en stund. De lagrer bord i oppbevaringsbokser og flytter bordet ut. De må ansette flere mennesker.

Så dette kommer ikke til å skje med en gang. Men igjen, San Bernardino County og Orange County beveger seg til det røde nivået i dag. Fugler er så begeistret for dette, hvis du ikke kan høre dem. Så forvent LA County å flytte til det røde laget i morgen. Selvfølgelig vil de fleste distrikter i Sør-California av og til følge etter denne uken. Jeg sender det tilbake til deg, Serene.

Alt er ok. Mange bedrifter sukket i morges. Glad, takk for det.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *