Dizanidin funnet i Bahrain Victorius-løpere, “Dette er vanligvis et lovlig stimulans”

Rytterne til Bahrain Victorius-laget kan ha brukt Dizanidine under den siste Tour de France. Deretter ble det utført toksikologiske analyserEt søk fra World Tour Team under den 17. etappen av den siste Tour de France.

Spor av dette stoffet ble faktisk funnet på håret til tre løpere. Det franske mediet Ouest-France siterte en rapport fra forskere ved Universitetet i Strasbourg.

Vi vil nå klargjøre at dette produktet selges under navnet Verken Sirtalut eller Janaflex er forbudt av World Anti-Doping Agency. Bruken reiser fortsatt spørsmål. Spesielt fra et etisk synspunkt. De Dizanidin Vanligvis brukt i det medisinske miljøet for å behandle tilstander som multippel sklerose. Det virker på musklene og lar dem slappe av.

Denne egenskapen er hovedsakelig av interesse for idrettsutøvere. Ønsket mål: å komme seg etter muskelsmerter, kramper og/eller lett.

De Dr. Ølsalat, Idrettsfysiologen har vært involvert i kampen mot doping i mange år, spesielt gjennom sin forening.»Idrettsutøvere for åpenhet ‘. Ifølge ham er bruken av dette produktet som et sentralstimulerende middel.

«Dette kalles ofte lovlig doping. Produktet er ikke inkludert i listen over produkter som er forbudt av World Anti-Doping Agency (WADA), men brukes utvilsomt for å forbedre ytelsen. For oss bør dette produktet være på listen over forbudte stoffer. Denne listen bør inkludere ytelsesforbedrende og andre 40 elementer som for øyeblikket ikke er inkludert., mener Pierre Sallet.

Så brukte rytterne til Bahrain Victoria-laget Dizanidine under siste Tour de France? Veldig vanskelig å bestemme. “Takket være håranalyser er det enkelt å oppdage inntak av eksterne produkter (eksterne til kroppen). Gjenstander kan oppdages lenge etter at de har blitt absorbert. Vanskeligheten er manglende evne til å datere det som ble tatt. Tilstedeværelsen i kroppen av disse stoffene er ikke forbundet med umiddelbar bruk., forklarer Pierre Sallet.

READ  Virgil von Dijk påminnelse om midtstoppavgjørelsen for Liverpool

Det skal bemerkes at i den siste Big Loop (2x) vant Bahrain Victorius 3 nivåer. Mohorisk, 1x Melodier), Vant lagklassifiseringen og hadde på seg en prikkete trøye i 5 dager. Bahraini-laget sto alene med siste etappe i Ziro (Caruso, 2.) og i Volda (, 3.) I tillegg til de 30 gevinstene som ble samlet inn i 2021.


Les mer: Matej Mohorik på jakt etter Bahrain: “Jeg følte meg som en kriminell”


Det er sikkert at å ta denne typen medisiner kan påvirke ytelsen til idrettsutøvere betydelig. “Når du er på toppen av spillet ditt, er forskjellen mellom de beste 1 til 3 %. Det har blitt funnet at ved å ta visse medisiner, kan en fortjeneste på 1 til 5% oppnås … og bruken av disse produktene er for tiden gratis. Det er akkurat det som er problemet. Når vi leser instruksjonene for stoffet, snakker vi om noen ganger sterk, inaktiv eller noen ganger farlig patologi … Hvordan ser vi at idrettsutøvere på høyt nivå bruker dette?spør Pierre Salad.

Utover saken om Bahrain Victorious-laget – visste tydeligvis hvordan de skulle spille med begrensninger mer enn andre – Diskusjon handler om et lag, ikke et objekt (Se omtale av ketoner) Eller ikke et spill. Dette er et økende problem for alle spill på videregående skoler. – Problemet er politikkPierre Sallet husket: “Vi håper verdens sportsledere vil innse dette snart.”

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *