Dog Woof Plants Seeds of Deception | C21 Media | Nyheter

Frø av frø ble screenet på Sundance Festival

Internasjonale kjøpere har hentet den nederlandske dokumentarserien Seeds of Decimal og Amsa Doc Sabaya, Storbritannias virkelige distributør.

Fertilitetslege Dr. John Garbot sitter i tre deler om hvordan han beriket sine mer enn 65 pasienter. Serien ble produsert av Miriam Goodman og produsert av Monique Busman og Michael van Erp, og ble vist på Sundance Festival tidligere i år.

RDL i Tyskland, VRD i Belgia, VGTV i Norge, SVD i Sverige og DR i Danmark har alle kjøpt serien. MediaOne i Frankrike, Channel 8 i Israel og Yesudoku, Sky New Zealand og Movistar i Spania har også fått rettighetene.

Sabaya er sentrert i arbeidet med å redde jenter fra ISIS-leirer

Sabaya følger en gruppe som infiltrerer ISIS-leirer og risikerer livet for å redde bortførte jenter som ‘Sabaya’ eller sexslaver. Det ble også vist på Sundance Festival.

Filmen er co-produsert og co-produsert av Antonio Russo Merenda og skrevet og regissert av Hogir Horror. Det ble sponset av det svenske filmselskapet og Nordisk TV og filmfondet.

Filmen ble spilt av Studio Hamburg i Tyskland, franske filmdistributører SNT, Sky New Zealand, Ungarns Vertigo Media, Midtøsten-distributører Frontro og Penelox-distributører Dalton. Doug Woof håndterer også salget av Horrors første film, The Demon.

READ  La pregunta sin filtrar sobre Diego Maradona de Ángel de Brito a La Pamba Tucumana: "¿Alguna vez te tiró perros?"

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *