Dolph Ziggler fikk sparken fra WWE

Dolph Ziggler vil ikke gå glipp av noen av de siste WWE-oppsigelsene siden han har vært ute av WWEs planer siden mai 2023.

Faktisk har Fightful bekreftet at Dolph Ziggler har fått sparken fra WWE 21. september 2023, i den første oppsigelsen av TKO-æraen (du kan finne en fullstendig liste over brytere på denne lenken). Dolph Ziggler begynte i WWE i 2004 fra Ohio Valley Wrestling Development Center (tidligere NXT) og debuterte senere på WWE-hovedlisten med Spirit Squad.

I løpet av årene har Dolph Ziggler blitt en allsidig bryter, i stand til å utmerke seg i mange forskjellige typer kamper, enten det er solo eller tag-team. Han hadde også flere WWE-titler, inkludert World Heavyweight Championship og Intercontinental Championship. Hans dyktighet og profesjonalitet reddet ham fra mange bølger av permitteringer i WWE fra 2004 til i dag.

Utenfor bryting er Dolph Ziggler også en dyktig komiker og har dukket opp i forskjellige TV-serier og filmer. Hans forkjærlighet for komedie bidro til å utvide medietilstedeværelsen hans utover wrestlingverdenen.

I dag markerer slutten på en lang karriere i WWE for en bryter med mange talenter som fortsatt ønsker å skinne i ringen. Vi må se hva fremtiden bringer for Dolph Ziggler. Vil han fokusere på å være komiker? Vil han slå seg sammen med broren Ryan Nemeth i AEW? Svar å følge.

Bildekreditt: WWE


Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *