Dommer Pascal Coucher innrømmet at feilen skyldtes to forsøk fra Wales mot England

“Ballen var ikke under kontroll av den walisiske divisjonen og gikk videre på låret,” sa dommeren. “I lover som de er skrevet, er det ikke et slikt begrep om tap av kontroll, og det er derfor denne situasjonen fører til forvirring.

“Men sannheten er det [Gauzere] Hvis banket på, kan ingen klage … Dette er en av de perverse effektene av DMO, og vi har noen ganger en tendens til å se veldig hardt ut gjennom mikroskopet. Det er en balanse å oppnå, i dette tilfellet ville en enkel sunn fornuft ha vært nok. Det er tap av kontroll, ballen går fremover, så det er en plate. Pascal så på situasjonen søndag morgen, og han innrømmet den først. Når du gjør en feil, er det godt å eie og være åpen. Det endrer ikke det faktum at han er en utmerket internasjonal dommer. ”

England har sagt at de ikke vil komme med en offisiell klage til verdensrugby, selv om hovedtrener Eddie Jones er veldig frustrert.

“Det er store avgjørelser,” sa han etter kampen. “Vi kan ikke diskutere det, vi har ikke lov til å diskutere det. Alt jeg ender opp med er bra, det hjelper ingen.

“Hunden kan ikke spise maten sin, kona kan ikke spise den, så jeg kan ikke si noe.”

READ  Arsenal koblet til sjokkerende Aston Villa-trekk etter at Michael Arteta bekrefter 'løsning'

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *