Donald Trump: Dette er den 45. amerikanske presidenten vil dra etter å ha forlatt Det hvite hus

  • Videorapport av John Irwin, Senior International Correspondent, ITV News


Eneste sted Donald Trump Etter nederlaget i presidentvalget i november 2020 vil han alltid være der når han forlater Det hvite hus Florida.

Hans Mar-e-Lago-hus og velgere er der Florida Han ble fanget opp i valget da det ikke var andre nære stater.

Trumps eiendom er kronjuvelen til imperiet – 20 dekar land på Palm Beach, paradisøya for millionærer, som strekker seg fra land til land – derav navnet oversatt fra spansk til sjø.

Men Sunshine State’s støtte til Trump er nå overskyet På grunn av opprøret av pro-Trump-fans ved den amerikanske Capitol-bygningen?Mar-e-Lago, hovedstaden i Trump-verdenen, er også kjent som noe annet.

Som forventet, hvis han baserer seg her, vil han være en av Amerikas rikeste politiske givere når han planlegger fremtiden.

President Trumps Mar-e-Lago-hjem i Florida ligger ved veikrysset til orkanen Dorian. gjeld: Andhra

ITV News Senior International Correspondent John Irwin rapporterer fra Mar-e-Lago: «Det er andre fordeler med luksus og dette stedet, i det minste ikke det unike juridiske smutthullet for innbyggere i Florida.»

Han sa: “Dette kalles beskyttelse av huslån, og det forhindrer bankene i å ta besittelse av hjem til mennesker som ikke betaler tilbake lånene.

«Trump-organisasjonen sies å ha gjeld på 400 millioner dollar, hvorav mye personlig er garantert av presidenten,» la han til.

Rosalind Clark, opprinnelig fra Dunbridge Wells, flyttet til Florida for 40 år siden.

Som alle Palm Beach-eiendomsmeglere er han godt kjent med historien til øyas Mr. Trump.

Han sa til ITV News: «Da han først kom hit, var han ikke veldig populær fordi han ønsket å føre dette enorme flagget som ikke var i samsvar med reglene i byen Palm Beach, og de var veldig bekymret for det.»

READ  Boris Johnson erklærer England 'Sinobil med entusiasme' som Woos China | Boris Johnson

«Selvfølgelig har han evnen til å få tak i disse tingene, og han var i stand til å beholde flagget sitt, og nå kan du se det sveve over Mar-e-Lago,» la han til.

Della Striker var en av dem som ønsket Mr Trump velkommen til Palm Beach.

Natt til presidentvalget Hun danset av glede da han slo Florida – Stat, som snart vil være hans hjem, oppmuntringsstyret for hans retur.

Han sa til ITV News: «Jeg tror de 80 millioner menneskene som stemte på ham er velutdannede og velinformerte.

«De står med ham. De står bak ham.»


Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *