Donald Trumps datter Tiffany gifter seg: alle bildene (videoene) av den overdådige seremonien

Donald Trump la sinne til side over datteren Tiffany Trumps overdådige bryllup med milliardærarvingen Michelle denne helgen etter å ha tapt mellomvalget. Poulos.

Den tidligere presidenten i USA skålte og danset med henne.»Her kom igjen Te Sun” i sine luksuriøse lokaler Mar-a-Lago I håndflaten stranda Lørdag kveld.

Videoen viser Donald (76) og Tiffany (29) danse til Beatles-klassikeren i resepsjonen mens politikeren prater med bruden.

Donald – som gikk Tiffany ned midtgangen – holdt også en tale til det lykkelige paret. Poulos : «Michael, du bør ta vare på henne. Det er ingen tvil om at du er en spesiell person. Dere to er fantastiske mennesker, og det var en flott dag.«

Donald nevnte også det varslede regnet fra orkanen Nicole. Kilder hadde tidligere sagt media Amerikanske Page Six sa at Tiffany var «gal av raseri» på grunn av spådommer om at en orkan kunne ramme Palm. strandaDet tvang klubben til å evakuere tidligere i uken og stengte flyplasser i området.

«De er bekymret for regnet,» sa Trump under sin skål. «De sa: «HerrVi skal bygge et stort telt på toppen svømmebasseng». Jeg vil ikke ha et telt, for hvis du bygger et telt, er det to ting: For det første koster det mye penger. Hvem vil bruke disse pengene? Og to, det er ikke det samme. Og jeg sa, «Vi skal prøve Heldig for oss, ja Forskj?««

Han la til om det gode været: «Jeg tror det er symbolsk for deg og din karriere, og vi er så stolte av dere begge. Lev et godt liv sammen.«

READ  Wanda, en amerikaner, våkner fra to år i koma og utpeker broren som angriperen hennes

Orkanen var imidlertid ikke den eneste som passerte før bryllupet. Donald»i dårlig humør«Etter resultateneMidttidsvalg og vennene hans ble overrasket.Slik ser de ut på Tiffanys bryllup.«Som en påminnelse, TheDemokratene vant setet de trengte for å beholde kontrollen over Senatet på lørdag, en avgjørende seier for Joe Bidens fortsatte presidentskap.

Men til slutt var Trump i mye bedre humør.

Tiffanys mor, Marla MaplesHun holdt til og med en tale til det lykkelige paret på et tidspunkt og takket sin eksmann, som hun var gift med fra 1993 til 1999.

«Jeg vil takke din fantastiske far Donald og de vakre Melanie Hele familien for å være så nær Tiffany i alle disse årene«, hun sa. «Det har vært litt tøft for alle, men varmen dere deler sammen er det som holder denne familien sammen. Hvis vi alle er sterke sammen, vil vi bidra til å holde verden sammen. La oss beholde denne kjærligheten, la oss holde hjertene våre sammen, la oss gå inn i verden og vite at bare vår kjærlighet kan forandre verden en dag. Vi kan«, fortsatte hun og la til: «Donald, du må gjøre litt mer.«

Den overdådige bryllupsseremonien ble deltatt av mange medlemmer av Trump-klanen Melanie og sønnen hans BaronIvanka og Jared KushnerEric og Laura, Dada Jr. Og Kimberly GuilfoyleSamt Donalds sjeldent sett søster Elizabeth Trump Grau.

Det har vært andre personligheter Dens utsikt Jonathan»Mat er gud» SebanArtist Alec Monopoly og Miami Poppy Steak-eier David EinhornAlle var tilstede, sammen med kasinomagnaten Steve, en nær Trump-alliert wynn. «Ikke egentlig en politiker«, la Soul til.

READ  Afghanistan: Afghansk mor føder på avgangsfly, militærfly tvunget til å lande i høyden World News

Tiffany hadde på seg en kjole av designeren Eli Kap Til seremonien hadde hun på seg store blomstermotiver, og hadde på seg en annen kjole til mottakelsen.

Brudeparet åpnet ballet til kongesangen Innhøsting «Danse Te måneskinn«, piruett før langsom ytelse i én versjon»Kan ikke Hjelp falle Forelsket i Elvis Presley».

Den hvite og frostede bryllupskaken sto åtte etasjer høyt og var dekorert med hvite blomster.

Michael Poulos Oppvokst i Lagos, Nigeria, hvor familien hans eier et forretningskonglomerat på flere milliarder dollar. Studerte prosjektledelse i London. Han fridde i januar 2021 i Rose Garden i Det hvite hus med en 13 karat ring verdt 1,2 millioner dollar.

Paret møttes i Mykonos i 2018 mens Tiffany var på ferie med Lindsay Lohan.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *