Doug Prescott godtar en fireårig 160 millioner kontrakt med Dallas Cowboys Sport

De Dallas Cowboys De har signert sin stjernekvartback Doug Prescott i en fireårig kontrakt på 160 millioner dollar, som inkluderer en garanti på 126 millioner dollar, sa flere kilder mandag.

Avtalen, som til slutt ble slått ned to år etter at forhandlingene startet, kommer en dag før fristen for å sette eiermerket på Prescott for andre gang til $ 37,7 millioner.

Prescott spilte i $ 31,4 millioner franchisen i 2020 før sesongslutt med brudd og forvridning av høyre ankel i uke 5. Han var i en karrieresesong med 1.690 pasningsår i de fire første kampene til en forferdelig skade. Det presser ham til å komme først NFL Quarterback for å kaste mer enn 6000 i løpet av en sesong.

“Dallas Cowboys mandag gikk med på vilkårene for en ny avtale med quarterback Doug Prescott,” sa Cowboys i en uttalelse. “Mer informasjon og detaljer vil bli gitt ut i en formell pressemelding onsdag.”

Prescott var ikke umiddelbart tilgjengelig for kommentar, men et bilde av Quarterback som feiret kontrakten med broren Todd, ble snart viral mandag kveld.

“Når samtalen kommer til lillebroren din,” Todd Prescott Sagt på Twitter. “La oss gå tid til å vinne en Super Bowl for Dallas Cowboys.”

Todd Prescott
(@ 86 Prescott)

Når samtalen kommer til lillebroren din. La oss gå akdak Tid for å vinne aldallascowboys En Super Bowl. pic.twitter.com/PzlCKejTe5


8. mars 2021

Hvis kontrakten er lang, er den den rikeste kontrakten i lisenshistorien. Eieren Jerry Jones har signert tre spillere til minst 100 millioner dollar i kontrakter: tidligere quarterback Tony Romo, defensiv slutt Timurcus Lawrence og mottaker Amari Cooper.

ESPN og NFL.com Kunngjort De første tre årene av kontraktsgjennomsnittet er verdt $ 42 millioner per år – inkludert NFL-registrering $ 75 per år – og hele kontrakten er verdt opp til $ 4164 millioner. Vilkårene inkluderer m 66m signeringsbonus.

Før skaden hadde Prescott, 27, startet hver kamp siden starten av sitt savnede år etter å ha byttet ut den skadede Romo i sesongen før 2016.

Prescott, produsert av Dallas fra delstaten Mississippi i fjerde runde av 2016 NFL Draft, vant ligaens Player of the Year-prisen, mens han tok Cowboys til nummer 1-frøet i NFC, og vant sitt første sluttspill to år senere og nådde sin andre Pro Cup.

Forhandlingene om en ny kontrakt begynte på følgende kontor, og når Prescott nærmer seg det siste året av sin fireårskontrakt, vil han bli tilbudt totalt 4m som en fjerde runde. Den siste sesongen inkluderer m 2 millioner.

Prescott fikk 1500% med sin første eiermerke, som låste nok en økning til andre mark til tross for et fall i lønnstakene da inntektene falt på NFL-epidemien.

Med en ny avtale vil Cowboys få lønnstakeren de trenger, som vil bli redusert fra $ 198 millioner til $ 180 millioner. Hetten har steget til rundt $ 10 millioner i sesongen det meste av det siste tiåret.

READ  Nochebuena del río en el nuevo monumento.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *