DPO bydde på Norges PW Energy, Petroprosys Golfinho-sektor, sier kilder

Utstedt av Gram Slater

RIO DE JANEIRO, 30. juni (Reuters) – Norges PW Energy Ltd og Brasils DPO Energy har levert bindende tilbud til Petropras ‘Golfinho marine oljefelt, sa to kilder til Reuters.

Petroleum Brasilro SA, det statlige oljeselskapet i Brasil, har de siste årene solgt dusinvis av eiendommer – fra rørledninger til raffinerier – for å redusere gjeld og skjerpe fokuset på oljeproduksjon.

Separerte eiendommer inkluderer modne oljefelt, inkludert golfinho. Colpinho, som ligger utenfor kysten av den sørøstlige brasilianske staten Esprito Santo, vil produsere om lag 14 900 fat olje og 750 000 kubikkmeter gass om dagen fra 2020, ifølge auksjonsdokumenter utgitt av Petropras.

Petropras nektet å kommentere. Verken BW eller DBO svarte på forespørsler om kommentarer.

Reuters rapporterte i januar at Petropras tidligere hadde vært i bilaterale samtaler om å selge eiendom til en DBO bestående av brasilianske og norske ledere. Partene diskuterte estimater på minst hundrevis av millioner dollar, rapporterte Reuters den gangen.

Disse forhandlingene mislyktes imidlertid i den endelige avtalen, og Petrobras åpnet auksjonen igjen etter å ha avslørt ytterligere teknisk informasjon om Golfhino.

Selv om BW har sett eiendommen før, sier en av kildene at interessen for Golfinho har økt betydelig etter ytterligere avsløringer fra Petropras, som snakket med Reuters de siste dagene.

BW og DBO leverte sine bud i midten av juni, selv om de ikke ble rapportert tidligere. Petrobras forventes å starte bilaterale samtaler med toppbudgivere i løpet av de kommende ukene eller dagene, sa kilder og søkte anonymitet for å diskutere konfidensielle forhold. (Gram Slater Editing Report av Paul Simao)

READ  Glassmester Oslo Sentrum

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *