Dr. Fossie sier Trump gjorde «forferdelige ting» mot ham, og nå må han leve under væpnet beskyttelse

Legen sa i et nylig intervju at Donald Trump ville gjøre «forferdelige ting» når Dr. Anthony Fossie var uenig med ham.

MR. Trumps fiendtlige holdning mot Dr. Fuchs, direktøren for nasjonale allergier og smittsomme sykdommer, fikk sine støttespillere til å gjøre det samme. Nå har Dr. Fossie bodd i det væpnede politiets omsorg siden april i fjor.

Under et intervju TelegrafDr. Fucci, som takket pressekonferansen de første dagene av spredningen av koronaviruset over USA, var ofte forbløffet over Trumps kommentarer – den tidligere presidenten brukte sine tilhengere som gjengjeldelse og andre regjeringskontorer for å bagatellisere ham.

«Det ble ganske enkelt vår oppmerksomhet da [White House trade adviser] Peter Navarro skrev en lederartikkel i USA Today og sa at alt jeg sa var galt, ”sa legen. «Han tillot det hvite husets kommunikasjonsavdeling å sende en liste over alle media, alle nettverkene, alle kablene, alle pressene, om alle feilene jeg hadde gjort, noe som er helt tull.»

Trumps frustrasjon med Dr. Fassi ble raskt tydelig fordi legen hele tiden motsatte ham og raskt ble en favorittkilde for liberale amerikanere angående epidemien. Dr. Fucci ble litt populær, mens Trump møtte et fjell av kritikk for hans svar på epidemien.

Til slutt satte Trump Trump på banen Dr. Fucci og erstattet ham med Dr. Scott Atlas, som var lojal mot presidenten, i stedet for å fremstå som mer offentlig.

Atlas spesialiserte seg ikke på smittsomme sykdommer, og på det tidspunktet klikket Trump ikke på noen snakkis.

På 1980-tallet tjente Dr. Fassi under tidligere president Ronald Reagan, og minnet republikanernes motvilje mot å håndtere AIDS-krisen, som destabiliserte LPGD-samfunnet.

Dr. Fucci følte at forholdet til presidenten var betydelig bedre enn det han delte med Mr. Trump, og Reagan sa at han «aldri hadde gjort det jeg prøvde å gjøre.»

Han sa at Trumps punk-avhengighet av «vitenskap» og gjentatt insistering på konspirasjonsteorier direkte hadde undergravd hans forsøk på å lede fakta som svar på landets koronavirus.

“Vitenskap prøver å lede vår politikk, men [Mr Trump] Han hadde en større andel i hva forskere som meg sier, så vel som i hendelser som viste seg å være usanne, ”sa Dr. Fucci. «Det forårsaket en unødvendig og pinlig konflikt, der jeg i hovedsak måtte fikse det han sa, og jeg hadde en stor konflikt med hans folk.»

Trump var lei av at Dr. Fassi avhørte og korrigerte ham og fornærmet ham personlig og offentlig.

«Folk er lei av å høre Fossie og alle disse idiotene,» sa Trump under en samtale med sine ansatte i fjor. “Fucci er en katastrofe.

Presidenten klaget også over den positive medieoppmerksomheten Dr. Fossi fikk.

På slutten av sin periode, mente Trump – som fortsatt var overbevist om at han ville ha en ny periode – åpenbart at han hadde skutt Dr. Fossie.

Trumps tidligere strateg og allierte, Steve Bannon, var enig i ideen og ønsket at den skulle bli tatt på alvor; Han ba om at legehodet skulle plasseres på en pigg utenfor Det hvite hus.

Dr. Fucci kalte kommentarene «veldig uvanlige.»

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *