Draget til Amorant blir en lekekamerat

Hans suggestive positurer i strålende amorant og jacuzzi forårsaket mye snakk på Twitch. Videokringkastingssiden ble gjentatte ganger blokkert og forvrengt. En egen kategori for denne øvelsen ble senere utviklet med streng kleskode.

Dette kan ha gjort Starlet litt frustrert over den sterke holdningen til å slå på den eneste plattformviften som selges for tjue dollar som “første seriebilder uten ingenting (ingen sensur, ingen hender).” Men hun ser ut til å ha funnet den mest verdifulle adressen for å stå alene.

Fortsatt en uforståelig karakter

Amurant, under sitt pseudonym Caitlin Syracuse, erklærte seg selv som modell for det populære glamorøse magasinet “Playboy” grunnlagt av Hugh Hefner. “Playboy” handlet ikke umiddelbart, men Twitchs fans bemerket at markedsdirektøren for utgivelsen fulgte Amurant og omvendt.

Streamer kommer neppe til å angre på denne opplevelsen, siden han er godt kjent med glamorøse øvelser og har tilbrakt mer enn 500 timer live i Twitch i jacuzzien, i motsetning til sangerinnen Adele som nylig innrømmet det.

Amorant er fortsatt på topp 100 på rangeringen etablert av TwitchTracker. Den har over 16 000 betalte abonnenter (abonnenter på Twitch-språk).

(Viktig / Le)

READ  Vis den norske filmen 'Ragnarok' og PrivéHD

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *