Dragonflight Dragonisland Dracoglyphs – World of Warcraft

Denne guiden til drakoglyfer forteller deg den nøyaktige plasseringen av hver drakoglyph i områdene på Dragon Islands, kontinentet for Dragonflight-utvidelsen. Når du samler en drakoglyph, får du et poeng å bruke i ferdighetstreet dedikert til drageflukt. Derfor er det en viktig gjenstand som i stor grad kan øke din spilleglede.

Noen dragonglyfer er ganske vanskelige å få tilgang til, men jeg er sikker på at WoW-spillere ikke vil la seg skremme av det. Noen ganger må du være lur, finne et bra sted å hoppe, og noen ganger ta deg opp i flere etapper. Dragens tretthet vil være din største fiende her.

For å plukke opp en av disse tegnene, fly gjennom den eller gå gjennom den. Å samle hver av glyphene låser opp en prestasjon og gir deg en » » som lar deg forbedre din Drageferdighet. Gå gjerne tilbake til Dragonflight Master fra tid til annen for å forenkle fortsettelsen av glyph-oppdraget ditt.

Det vi skal se etter er disse gylne tegnene som finnes i alle fire hjørner av Dragon Isle, nemlig Shores of Awakening, Plains of Ohn’ahra, Azure Span og Thaldraszus. . Plassene er sortert etter sone. Vær forsiktig med å gå til det aktuelle området for å legge til TomTom-koordinatene (addon) eller spesifisere navnet på området i kommandoen (/way).

Denne veiledningen er skrevet av Shenron. Måtte han bli velsignet av titanene 😉

READ  nesten 500 millioner numre havner for salg på det mørke nettet

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *