Drenthe Euro: Wout van Aert vender tilbake til sin søken etter titler og trøyer etter hvert

Skuffet over prestasjonen hans under Worlds i august i fjor (5., 1:37 bak vinneren, Remco Evenepoel(ikke i Nederland etter å ha brukt for mye energi på Vueltaen) Wood Van Aert I onsdagens EM-tidkjøring i Trente (se direkte på RTPF-video) forberedes det til å konkurrere med hevn.

WVASom spesialist på individuell innsats har han kun vunnet én gang denne sesongen, i det belgiske mesterskapet i Herzl 22. juni.

I Nederland vil han delta på arrangementet sammen med ham Yves LampaertVinner av åpningstidsrittet av Tour de France i København i 2022. Men siden den gang har Southall Quick-Step-rytteren hatt liten suksess …

Blant deres motstandere, britene Joshua Darling (Nr. 3 i verden og vinner av Renewie Tour Time Trial indikerte at han var favoritten. Wood Van Aert) og sveitsiske Stephen Kung (Vinner i 2020 og 2021) og Stephen BissegerTittelinnehaveren vil prøve å skinne.

fransk Remy CavaghnaVinneren av Tour of Slovakia var en av outsiderne.

Ingen anelse skjøntOgre Filippo CannaNylig vinner av Tour de Wallonia og Vuelta-tidsforsøket hvor han viste at han er i toppform. En konsentrasjonsprøve i Euro road race.

Banen som er funnet rundt Emmon er flat og full av lange rette. Peletonets store motorer bør gjøre det mulig for den å prestere godt. Den korte distansen (28,6 kilometer) vil overraske den ene eller den andre…

READ  Emmanuel Macron ignorerer fransk fotballs største feiring

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *