Dries Mertens: «Jeg er beæret over å motta et tilbud fra Galatasaray»

Den tyrkiske klubben kunngjorde den 35 år gamle spissens ankomst mandag kveld. «Jeg er veldig glad for å være her,» sa Mertens til klubben sin.

«Jeg har vært i Italia i ni år og følte meg klar for en ny utfordring. Jeg var beæret over å motta et tilbud fra et lag som Galatasaray,» sa Mertens, som ble møtt av hundrevis av fans da han kom på tyrkisk jord. «Det var veldig søtt. Jeg er vant til denne typen fans med Napoli-fans, men det var sprøtt å se dem vente så lenge om natten.»

Den belgiske landslagsspilleren, som ankom Tyrkia «for å vinne», signerte en ettårsavtale med 105 kamper, med opsjon på en andre sesong. «Jeg signerte en kontrakt for ett år, men jeg vil bli lenger. Jeg er her for å vise mine ferdigheter på banen. Jeg vil gi alt for dette laget. Jeg er en spiller som alltid ønsker å score mål og vinne kamper, og jeg vil jobbe hardt for det.»

Det vil kreve hele Dries Mertens» angripende dyktighet for å heve listen for Galatasaray etter en katastrofal kampanje i 2021-2022. «Cimbom», den mest suksessrike klubben i tyrkisk fotballhistorie med 22 kroner, ble rangert som 13., den dårligste i sin historie.

READ  Peruansk keeper banket opp en spansk politimann: Imponerende bilder av kampen (VIDEO)

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *