Drivstoffoljesjekk godkjent for €200: Her er hvordan du kan dra nytte av det

Dette tiltaket kommer innenfor rammen av beslutninger som ble tatt i mars med sikte på å slappe av familier i møte med høye energipriser. «Mer enn én av fem belgiere varmer opp med olje eller propan. For å hjelpe dem når prisene når toppen, har regjeringen utstedt et budsjett på 210 millioner euro,» bemerket ministeren. «I samarbeid med sektoren har vi utviklet en enkel søknadsprosedyre for å gjøre det mulig å motta en sjekk på €200. Så snart Stortinget gir grønt lys, vil de berørte personene kunne søke om sjekken.»

Oljetesten er beregnet på familier som varmer opp hovedboligen med olje eller propan. Det kan betales til en enslig familie for å fylle en sisterne hjemme mellom 15. november 2021 og 15. november 2022. Det er tilgjengelig både for personer som bor i enebolig og de som bor i leilighet.

FPS Economy vil være ansvarlig for å betale €200 i tillegg til å sjekke filer. Forbrukere må oppgi en kopi av fakturaen og betalingsbevis sammen med kontonummer og nasjonalt registernummer. Sjekken kan bestilles online gjennom et verktøy utviklet av FPS Økonomi. Bestillingen kan også sendes inn på papirskjema levert av distributører og sendes rekommandert til FPS Økonomi.

Tiltaket ligger i et lovforslag som snarest vil bli sendt til huset. Det er ventet avstemning i komiteen 22. juni før det vedtas i en prinsipielt plenum i begynnelsen av juli.

READ  OL i Tokyo: Norgesmester i triatlon Christian Blumenfelt løfter øyenbrynene på sosiale medier

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *