Dronning Elizabeth II ble irritert over “de som snakker, men ikke handler.”

Da hun åpnet den nye sesjonen i det walisiske parlamentet torsdag, spurte den 95 år gamle monarken om hun hadde en mikrofon og forlot sin vanlige tilstedeværelse under en diskusjon med høyttaler Elin Jones: “Ekstraordinær, ikke sant? Jeg har hørt om COP … Jeg vet fortsatt ikke hvem som kommer. Idé. “Nei.”

“Vi kjenner bare de som ikke kommer … det er veldig irriterende når de snakker, men de handler ikke,” fortsatte han.

Ledere som ennå ikke har bekreftet sin tilstedeværelse på FNs to ukers klimatoppmøte i Glasgow (Skottland) fra 31. oktober, inkluderer Kinas president Xi Jinping, Russlands president Vladimir Putin og Indias statsminister Narendra Modi.

Prins Charles, dronningens sønn og en mangeårig miljøaktivist, oppfordret ledere til å “handle på bakken” tidligere denne uken. Hans barnebarn William grep også inn ved siden av den britiske tronen og ba om mer enn “beste ord”.

Hertugen av Cambridge angrep romfartsturismen på torsdag og mente at “verdens største hjerner og sinn må prøve fremfor alt å fikse denne planeten” og stjerneserien skuespiller William Shatner på Blue Origin -raketten dagen etter noen minutters reise rundt verden.

Taleren for det walisiske parlamentet har snakket med dronningen om dette sjeldne frontangrepet av prins William, som har blitt kritisert av noen. “Ja, jeg leste (ting) om det,” svarte Elizabeth II med et smil.

Dronning, Charles og William er klare til å delta på COP26s arrangementer. Deltakerne vil prøve å overtale utviklingsøkonomier til å redusere sine voksende karbonutslipp og åpne milliarder mer for å hjelpe utviklingsland til å hjelpe fattige land med å tilpasse seg klimaendringene.

READ  Megan og Harry: Duke 'Besat' i et Oprah-intervju med kroppsspråkekspert | Royal | Nyheter

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *