Dronning Elizabeth II død: Merkelig formet sky over London-intriger (FOTO)

Dronning Elizabeth II ankom London tirsdag for å heie på sine undersåtter og sønnen kong Charles III, fem dager etter hennes død. De kongen Elementene så ut til å gjenspeile stemningen til den engelske nasjonen i dens siste dager, helt til himmelen åpnet seg i en symbolsk dusj av doble regnbuer over Buckingham Palace ved nyheten om hans død.

Søndag, Egi EquayEn 37 år gammel engelskmann oppdaget en form i skyene som minnet ham om en av hans elskede hester. Daglig E-post. Bilde tatt WembleyBildene ser ut til å være av en ung Elizabeth i kongelig uniform når hun kommer tilbake fra shopping i nærheten av hjemmet sitt nordvest i London.

Bildet følger flere bilder av skyer på dronningens signaturhatter. Daglig Post.

EgiDa han viste fotografiet av skyen til kolleger, kunne han ikke unngå å tro at dronningen så på London.

«Først tenkte jeg ikke på dronningen. Men så tenkte jeg på at hun var det var Veldig lidenskapelig opptatt av hesteveddeløp, snakket med kollegene mine, vi følte alle at hun sto bak det hele. Det var veldig rart å se det, skyen så ut som en hest med noen som kjørte på den. Jeg ble overrasket da jeg så den, jeg liker å se noe skyformasjon, men dette er veldig spesielt«, beskrev den entusiastiske skyvokteren.

READ  "Hvordan kan hun fortsatt gi melk?"

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *