Dronning Elizabeth IIs barnebarn samles foran kisten hennes: Harry får bruke uniformen sin

Prinsene William og Harry ble ofte beskrevet av media som rivaliserende brødre, og ble gjenforent lørdag kveld da Elizabeths åtte barnebarn omringet kisten hennes i et begravelsestog. En samling av britiske folk gikk foran begravelsen hans mandag.

Begge brødrene var i uniform (Harry har ikke brukt den siden han forlot monarkiet) og deres seks søskenbarn, Peter, Zara, Beatrice, Eugenie, Louise, kjent som dronningens favorittbarnebarn, og James gjorde en sjelden opptreden. Generell

Tilbake til kisten, bøyde hoder, beveget seg inn i synet, samlet de seg i Westminster Hall i ti minutter i full visning av publikum. De marsjerte uforstyrret, og sto i lange køer i timevis, for å ta farvel med den populære suverenen, som døde i Balmoral, Skottland 8. september, 96 år gammel.

Rustne siden 2020, de to barna til kong Charles III og avdøde prinsesse Diana har allerede dukket opp overraskende sammen med konene deres Kate og Meghan under en spasertur foran Windsor Castle, to dager etter dronningens død. Vi så dem igjen, meter fra hverandre, under den offisielle prosesjonen bak dronningens levninger mellom Buckingham Palace og Westminster onsdag.

Prins William, arvingen til kronen og nå innehar tittelen prins av Wales, har angivelig vært i konflikt med sin yngre bror siden Harry annonserte sin avgang fra kongefamilien i mars 2020, og forårsaket et jordskjelv i Storbritannia.

Siste sjanse til å se dronningen

«Jeg elsker deg William!»: Den eldste av de to brødrene har et sterkt rykte da han kunne sjekke inn igjen under en overraskelsestur med faren Charles III ved middagstid på lørdag, og møtte briter i kø for å bukke foran kiste. . Etter en regjeringstid på mer enn 70 år telles timene nå for å samles foran det som gjenstår av den mest populære suverenen frem til hans død – overvunnet av en overdådig keiserkrone i hans lukkede kiste.

READ  Johnny Depp eclate de rire en ententen tomoignage LUNAIRE de son portier: il fume et conduit pendant qu'il raconte une scine absurde (video)

To dager før «århundrets begravelse» har utenlandske hederspersoner begynt å strømme inn, med køer fra Themsen til Londons Westminster Hall for å se kisten etter klokken 23 på lørdag, og tjenestemenn advarte publikum. For forventet avkjøling over natten. Publikum har frem til 06:30 (05:30 GMT) på mandag til å vise sin siste ære, meditativ og noen ganger tårevåt, til en suveren som var et symbol på enhet og stabilitet under hans regjeringstid. Lengst i Storbritannias historie.

«Det var veldig rørende med en veldig hyggelig, rolig og fredelig stemning. Køen var lang, men det var en feiringJenna O’Sullivan, 36, fortalte AFP etter å ha ventet 14 timer på å se kisten.

En sjelden hendelse i en seriehyllest: En mann som gikk ut av køen og nærmet seg kisten ble pågrepet fredag ​​kveldsa tjenestemenn.

Diplomatisk ballett for Charles

London forbereder seg på sin første statsbegravelse siden Winston Churchills i 1965. For politiet lover arrangementet å bli mer imponerende enn OL i London i 2012. Denne protokollen har blitt sett og gjennomgått av mange. År og tropper av hans majestet gjentar utrettelig kurset og bevegelsene til hendelsen i gatene.

Før begravelsen i Westminster Abbey mottok Charles III representanter fra de andre 14 kongedømmene i Commonwealth, hvorav han er statsoverhode. Noen av lederne for Elizabeth IIs mest tilknyttede organisasjon, spesielt i Karibia, er rystet over den republikanske impulsen fra noen medlemmer, inkludert statsministrene Justin Trudeau (Canada) hadde muligheten til å meditere foran kisten. , Jacinda Ardern (New Zealand) og Anthony Albanese (Australia).

Spesielle gjester begynte å invadere London, og startet med USAs president Joe Biden, som skulle lande i hovedstaden den kvelden. Han vil delta på en mottakelse arrangert av Charles III for inviterte statsoverhoder søndag kveld. Mandag morgen vil en prosesjon følge dronningens kiste til Westminster Abbey, hvor begravelsen finner sted klokken 10:00 GMT. Omtrent 2000 gjester, inkludert flere hundre ledere fra hele verden, vil delta på seremonien, med kronede hoder, men også anonyme personer dekorert for deres underdedikasjon. Elizabeth II vil bli gravlagt privat sammen med sin far kong George VI og ektemannen prins Philip ved St George’s Chapel i Windsor Castle vest i London.

READ  "Jeg er sjokkert. Jeg forlater showet": Jennifer var forvirret i stemmen

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *