Dronning Maxima av Nederland kom tilbake til alle aspekter av statsbesøket sitt i Norge

Denne søndagskvelden inviterer Kongebloggen til å se mer detaljert de forskjellige lookene som dronning Maxima av Nederland hadde på seg under sitt statsbesøk i Norge med kong Willem-Alexander forrige uke.

Masse resirkulerte klær. Hun reiste til Norge sammen med ektemannen kong Willem-Alexander tirsdag på statsbesøk. Torsdag 11. november 2021, Dronning Maxima av Nederland hadde bare på seg klærne, kåpene, bikubene, skoene, stolene, hanskene, clutchveskene og veskene hun allerede kjente. Det må sies at i landene til kong Harald V og dronning Sonja var det en jevn vekst i hovedtemaene som ledet deres besluttsomhet. Så hvilket bedre eksempel kan en nederlandsk suveren kone gi enn å kle på seg klærne hun allerede hadde på seg og gå med dem med pynten hun allerede hadde i garderoben.

En original kjole og ikke minst!

Likevel dukket moren til prinsessene Catherine-Amalia, Alexia og Arian opp ved en anledning. En ny kjole. Og ikke minst. På kvelden den andre dagen opptrådte hun og hennes kongelige ektemann for første gang offentlig til en konsert i regi av det norske kongeparet. Regjeringsmiddag dagen før Laget av en dansk designer ved New Munch-museet i Oslo, Claes Iverson fra Nederland. En spektakulær himmelblå kjole er utsmykket med gullsirkler i forskjellige størrelser, hvorav de største er med forskjellige perlemønstre. Alle er perforerte, noen steder avslører huden til en ung mann i femtiårene, mens andre steder er de fleste kjøttfulle fôr.

Se tilbake på bildene: Maxima er på statsbesøk hos Sonja og Mette-Marit

Denne kjolen, Royal Blog of the Paris Tournament, inviterer deg til å sjekke den ut igjen denne søndag kveld. Men alle de andre opptredenene til dronning Maxima des Pace på tre dager i Norge. Se

READ  8 fantastiske turer i nærheten av Huntsville

Ingen avl er forbudt

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *