Dronningen står overfor enda et tap da Sir Michael Oswald, den tidligere sjefen for Royal Studs, døde i en alder av 86 år

Dronningen har fått et nytt tap etter Sir Michael Oswald, den tidligere sjefen for Royal Stutt, som døde i en alder av 86 år.

Rådgav Sir Michael Her Majesty, 94, og Queen Mother, og har ledet deres racinginteresser i nesten 30 år.

Han døde av lang sykdom 17. april, samme dag som hertugen av Edinburghs begravelse i Windsor. Tidene.

Gjennom årene har Sir Michael ofte blitt portrettert i forskjellige løp på vegne av dronningen, og da hertuginnen av Cambridge debuterte på Royal Ascot i 2016, likte hun å chatte med eksperten og ta bilder.

Dronningen har fått et nytt tap etter Sir Michael Oswald, tidligere leder av Royal Stuttgart, døde. Han døde 86 år gammel. Image, Sir Michael Oswald, Queen og Prince Philip på Derby Festival 1. juni 2013 på Epsom

The Times rapporterer at han døde av lang sykdom 17. april, samme dag som hertugen av Edinburghs begravelse i Windsor.  Bilde, dronning i tjeneste

The Times rapporterer at han døde av lang sykdom 17. april, samme dag som hertugen av Edinburghs begravelse i Windsor. Bilde, dronning i tjeneste

Snakker Racing PostSir Michaels enke, Lady Angela – en kvinne som hadde ventet på dronningens mor i mange år – hyllet mannen sin.

Han sa: ‘Han sa alltid at han hadde den mest fantastiske jobben som var tilgjengelig for alle, og hvis han var en rik mann som måtte jobbe, ville han gjøre det han gjorde.

Før han hadde denne stillingen som Queen’s racingkonsulent i 2003, jobbet Sir Michael for Queen’s mor fra 1970 til han døde i 2002.

På 2020 New Year’s Honor List ble han utnevnt til Knight Grand Cross of the Royal Victorian Order (GCVO).

Sir Michael, som viser dronningens store sans for humor og deres nære vennskap, ville ofte fortelle historien om hesten hans sjef hadde i trening kalt Harvest Song.

Hun ringte sin faste telefon til siden hennes Barry Midford på Buckingham Palace klokken 10 en dag at den kjørte klokken 14.30 i Fontwell, og at det var på TV hvis de ønsket å se den eller spille inn den for henne.

‘Barry var så begeistret for dette og spurte om det ville vinne, han ville ha et løp,’ sier han. “Jeg ba ham om ikke å kaste bort penger under noen omstendigheter: at jeg hadde større sjanse til å vinne 100 meter i OL.”

Harvest-sangen startet som en outsider på rangering 50-1 og vant med fem og en halv lengdeforskjell.

Sir Michael spurte da dronningen om hun hadde sett løpet, og han svarte: ‘Å, ja, jeg kan si at Barry står i nærheten av meg. Hvis jeg var deg, ville jeg se noen mørke briller og fin forkledning å komme hvor som helst i nærheten av dette stedet neste gang.

I 1969 ble Sir Michael født i Walton-on-Thames, Surrey, og flyttet deretter til King’s College, Cambridge, til Atton, hvor han ble utnevnt til leder for Royal Studs, og i seks år løp han fra Hampton Court.

I løpet av årene har Sir Michael ofte blitt portrettert i forskjellige løp av dronningens side, og under den etterlengtede debut av hertuginnen av Cambridge på Royal Ascot i 2016 likte han å chatte med eksperten og ta bilder (bildet)

I løpet av årene har Sir Michael ofte blitt portrettert i forskjellige løp av dronningens side, og under den etterlengtede debut av hertuginnen av Cambridge på Royal Ascot i 2016 likte han å chatte med eksperten og ta bilder (bildet)

Senere flyttet han til Sandringham Estate i Norfolk, hvor han nøt en gullalder i Queens-racing på 1970-tallet, med store artister som Heckler, vinneren av de tusen Guineas og French Oaks.

READ  Kevin Spacey hizo un video navideño con un peligroso mensaje final

Ridesport er en av kongefamilienes hobbyer og dronningen lærte å ri på hest i en alder av tre år.

Sir Michael hadde tidligere sagt om dronningens interesse: ‘Den beste og klokeste eieren har aldri svart på dette.’

Nicky Henderson, trener for Royal Jump Horses, fortalte Racing Post hvordan Sir Michael elsket rollen sin med dronningen og dronningmors hester, og var veldig nær begge de kongelige.

Han forklarte at selv da pensjonert Sir Michael var i åttitallet, ville han gå ‘absolutt hvor som helst’ for å se hester Majestetens løp.

Dronning med Sir Michael Oswald på Epsom veddeløpsbane i juni 1983

Dronning Elizabeth og Sir Michael Oswald deltar på Gipco British Champions Day på Ascot Racecourse 18. oktober 2014

Dronningen ble fotografert til venstre med Sir Michael Oswald på Epsom veddeløpsbane i juni 1983, og dronningen og Sir Michael Oswald deltok på Gipco British Champions Day 18. oktober 2014 på Ascot veddeløpsbane.

‘Dronningen sa en gang til meg at Michael skulle slutte å reise over hele landet. Jeg påpekte med største respekt at bare hun kunne gjøre det. ‘Mr Henderson sa.

Treneren avslørte hvordan de en gang slo Queen i Body Power-sponset Sandown og lagde tre bronsesettbånd til trofeer.

‘De ble plassert på bordet klare for presentasjoner, og plutselig følte de at det var upassende å gi dronningen et par bronsebukser, så de fjernet den bestemte koppen og erstattet den med et krus.

‘Sir Michael gjorde det veldig klart at han ikke var et bandkrus, og erklærte at de ble kjørt rett til Windsor Castle. Neste morgen snakket jeg med dronningen, som sa at hun var veldig fornøyd med hertugen av Edinburghs gave, ‘minnes Mr. Henderson.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *