«Du dro og ropte navnet mitt»

Maria Antonita Gutillo tok en dusj og pratet med bestevenninnen sin på en videosamtale. Under samtalen begynte en 16 år gammel jente å skrike av smerte. Som Il Messaggero forklarer, en scene der bestevennen hennes deltar helt hjelpeløst og ser Maria dø live.

«Jeg vil aldri glemme denne scenen», skrev Fabi på sosiale medier. Hvis obduksjonen av den unge kvinnen fra provinsen Avellino, nær Napoli, kan definere dødsårsaken, er det ingen tvil om at den unge kvinnens forkullede hånd var forårsaket av elektrokusjon.

«Du skrek navnet mitt på en videosamtale», sto det i Fabis Tiktok-video. «Den siste samtalen, den siste latteren sammen, den siste latteren sammen, i dag, barnet mitt, mens du snakker til meg, skjedde dette. Stemmen din ringer i hodet mitt. «Du var en fantastisk venn, og nå vil benken ved siden av meg være tom, og personen som står ved siden av meg vil aldri være deg. Jeg vil savne deg i mitt hjerte,» sier den unge vennen.

På skrivebordet hans plasserte klassekameratene sjasmin og liljer. Så samlet de seg stille foran skolen. «Hun er en glad, flittig og human jente,» sier Asunta Mullo, en matematikklærer, og gråter.

READ  Et mystisk brev skrevet av dronning Elizabeth II vil ikke bli åpnet før i 2085

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *