Du kan koble Apple Watch til forskjellige enheter

Apple kan gi brukere muligheten til å pare Apple Watch med forskjellige enheter. Grunnlaget for å koble til en tilkoblet klokke er en iPhone, men en iPad eller en Mac vil fungere.

Som en del av den nye watchOS 10-oppdateringen er Cupertino-selskapet satt til å bytte tilkobling fra Apple Watch til iPhone. Faktisk ifølge lekkasjen @analytiker941, planlegger Apple å endre sammenkoblingsprosessen. Dette betyr at Apple Watch ikke lenger er knyttet til en enkelt iPhone, men kan synkroniseres med flere iPhone, iPad og Mac.

Et stort skifte i filosofi

Foreløpig kan Apple Watch bare pares med en iPhone. Det er ingen annen måte å koble til eller synkronisere Apple Watch med andre enheter i økosystemet. Det er absolutt mulig å få Apple Watch til å kommunisere med andre Apple-enheter, men for svært spesifikke funksjoner: sjekke betalinger med Apple Pay eller låse opp Mac-en. Men det er omtrent alt.

Foreløpig har vi ingen informasjon om hvordan. iCloud-synkronisering bør være sentral i dette oppsettet, på samme måte som AirPods fungerer mellom enheter. Vil Apple også benytte anledningen til å annonsere en ikke-iPhone Apple Watch-konfigurasjon? Svar i løpet av de neste ukene.

_
Følg Belgia-iPhone Facebook, Nettverkslys Og instagram Så du går ikke glipp av nyheter, tester og tips.

READ  Xbox-skyspill-spill lander på nye Samsung TV-er

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *