Du kan raskt fikse meldingene dine

Du har sikkert sett en stor skrivefeil i en forhastet melding. Dessverre er det ikke alle meldingsapper som tilbyr etterredigering. Dette er tilfellet med WhatsApp, som overraskende nok ikke har noen funksjon for å fikse en allerede sendt melding.

En korreksjonsfunksjon under testing

Selv om det kan være sent på dette tidspunktet, kan direktemeldingsappen være tilbake i løpet veldig raskt. I over et år nå har WhatsApp utviklet en funksjon for meldingsredigering. Men siden den gang ser denne funksjonaliteten, som ble testet på Android-versjonen av appen, ut til å ha blitt satt på vent av WahtsApps utviklere. Men de nye komponentene viser at utviklerne fortsatt jobber med det. WABetaInfo, et nettsted som spesialiserer seg på å analysere WhatsApp-betaer, har funnet ledetråder i den siste betaversjonen av iOS-appen som peker på den nært forestående ankomsten av denne redigeringsfunksjonen. I følge den oppdagede komponenten vil appen pålegge en forsinkelse på bare noen få minutter for å korrigere en melding sendt for raskt. For det første kan du ikke redigere meldinger sendt etter 15 minutter. En kontroll som ligner på det Apple implementerte med sine iMessages. Imidlertid bør redigeringsfunksjonaliteten forutsatt av WhatsApp være begrenset. Den tillater ikke tilgang til Apples foreslåtte revisjonshistorikk, i hvert fall foreløpig. Meldinger i en redigert samtale kan bare identifiseres med deres «redigerte» etikett.

Rettinger som er inkompatible med eldre versjoner av WhatsApp

Denne aktiviteten er imidlertid langt fra ferdigstilt. I den siste betaversjonen av appen på iOS har WhatsApp lagt til et advarselssystem som dukker opp på skjermen når du mottar en redigert melding, men din versjon av appen er ikke kompatibel. Så varselet vil be deg om å oppdatere applikasjonen din, ellers kan ikke de redigerte meldingene vises i dialogboksen.

READ  Samsung gir bort Galaxy S22 med en utrolig gave (Takk jul)
© WABetaInfo

I tillegg er funksjonaliteten foreløpig kun kompatibel med tekstmeldinger. Med mindre WhatsApp tar seg av denne saken, er det ikke mulig å fikse teksten knyttet til multimedieinnholdet du har delt.

WhatsApp-utviklere er opptatt. Tidligere i uken introduserte den oppdaterte appen for iOS en bilde-i-bilde-modus som lar deg vise videosamtaler i et eksternt vindu når du forlater appen. Mer nylig avslørte WABetaInfo også at WhatsApp jobber med en ny funksjonalitet som lar deg opprette og abonnere på nyhetsbrev direkte i appen.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *