«Du lever bare én gang!»: Danila Prebelyuk forlater RTBF

Daniela Prepeliuc er veldig aktiv i sosiale nettverk, og er vant til å dele hverdagen og humøret sitt med følgerne sine. Denne mandagskvelden har den som lager regn og fint vær på RTBF en spesiell kunngjøring: «Jeg bestemte meg for å forlate været, hva er klokken et kontakter Hos RTBF dedikerer jeg meg fullt ut til aktivitetene til selskapet mitt, som ble dannet for et år sidenHan skriver at han skal gi sin siste værmelding 30. november.

Denne beslutningen om å reise vurderes nøye. «Jeg ønsker å frigjøre tid til å jobbe med andre formater og nye prosjekter i løpet av månedene.«, forklarer lille Victors mor, som er selvstendig og har sitt eget produksjonsselskap. Jeg har så mye mer å fortelle deg, forklare deg og dele med deg. Jeg ser frem til å vise deg dem snart!«I følge vår informasjon kan prosjekter gjøres i samarbeid med RTBF for temaet «Offentlig tjeneste».

«For du lever bare én gang!«Avslutter journalisten etter å ha takket alle som fulgte ham på lufta.Jeg vil takke alle menneskene som har fulgt meg i alle disse årene, nær eller fjern, fysisk eller bak skjermen (TV eller smarttelefon).«

«Værmelding og sendinger etter tre år kontakter Og hva er klokken !, slutter det nåværende samarbeidet mellom Daniela Prepeliuc og RTBF. Faktisk har Daniela bestemt seg for å fokusere på gründeraktivitetene sine. Han vil sørge for å gi værmeldinger til slutten av november og vi vil se ham i de neste utgavene kontakter Og hva er klokken ! Til slutten av desemberVi kan lese på RTBFs facebookside. RTBF vil takke Daniela for det profesjonelle og dyktige arbeidet som er gjort i løpet av disse tre årene og vil følge nøye med på fremtidige prosjekter som hun kan presentere for ledelsen om ulike temaer.«

READ  Her er det som skjedde under OL onsdag

Fra Bel RTL til RTBF via BFMTV

Det var på Bell RTL i 2009 at Danyla Prebelyuk kuttet tennene hennes. Allerede den gang kom journalisten med vær, men også trafikkinformasjon. Fem år senere, på TV, på RTL-TV, annonserte han værmeldingen. På samme kanal presenterer han også magasin Traumedokumenter. Samtidig er han også funksjonær i TV5 Monde.

I oktober 2016 begynte journalisten sitt parisiske eventyr med å presentere værmeldinger for BFM TV, en fransk nyhetskanal uten stopp. Et år senere fant hun fast plass der og skal jobbe der til slutten av 2018.

I mars 2019 ble hun ansatt av RTBF, en offentlig tjeneste hvor mannen hennes, Quentin Warlop, også jobber som informasjonsjournalist. Hun presenterer kontakter Gir værmeldingen ved starten av neste skoleår, hos Marie-Pierre Mouligneaus, før de fortsetter på La Union.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *