Dusinvis av Hong Kong-demokrater arrestert i voldelig undertrykkelse Hong Kong

Mer enn 50 pro-demokratiske politikere og kampanjer er arrestert i Hong Kong Nasjonal sikkerhetslov, Det sies at de har «demontert statsmakten» ved å holde primæren til regnskap og hevde at de vil vinne et flertall av setene ved regionale valg.

Utbredte arrestasjoner onsdag morgen kom uten forvarsel, og sjokkerte publikum. Dette er den største enkelt arrestasjonen av en person under National Security Act (NSL).

Politiske partier involvert i dusinvis av arrestasjoner sa at politiets handling syntes å være knyttet til de uoffisielle primærvalgene som Pan-Democrats holdt i fjor. Hong Kong Valg. Hong Kongs president Gary Lam har utsatt valget i et år på grunn av en epidemi.

Blant de arresterte var tidligere lovgivere Lam Seok-ding, Soo Hoi-dik og Leung Kwok-hung og medarrangører av valget. Juridisk lærer Penny Tai Og pollster Robert Chung, Hvem kontoret ble gjennomsøkt på For noen dager siden.

Opprinnelig var det klager på at Hong Kong-regjeringen kan ha «blandet seg inn» i valget, med kandidater som lovet å vinne et flertall av setene for å blokkere regjeringens regninger. .

Selv om primærstemmen ikke var en formell del av Hongkongs valgprosess, tvang 600 000 mennesker til å stemme på demokratiske kandidater.

Men høye representanter for Beijing Hong Kong Den første ble stemplet som «ulovlig» og arrangørene beskyldte Hongkongs valgsystem for å ha samarbeidet med utenlandske makter i «alvorlig provokasjon.»

«Målet med arrangør Penny Tai og opposisjonsleiren er å ta makten i Hong Kong og … … gjennomføre en Hong Kong-versjon av» farrevolusjonen «,» sa en talsmann for kontaktkontoret. Ansvarlig for å håndheve nasjonale sikkerhetslover.

Etter at avstemningene ble avsluttet, spådde Tai at kandidater for demokrati ville vinne 45 mandater, men han var skeptisk til tilbakeslag fra makthaverne.

READ  Døde dyr, halshugget med bare hender: Foreningen fordømmer tradisjonen med "svanehals"-spill i Frankrike, borgermesteren forsvarer seg (VIDEO)

«Alle må være mentalt forberedt.»

Loven, utarbeidet av Beijing, ble vedtatt i juni i fjor og har blitt beskyldt for separatisme, underkastelse, terrorisme og samarbeid med utenlandske makter. Per onsdag hadde rundt 35 personer blitt arrestert under loven og fire andre, inkludert journalisten Jimmy Loy, hadde blitt siktet. Aktor har slitt med å sikre at ingen løslates mot kausjon, noe som tyder på at noen som er siktet i onsdagens rettssak vil bli arrestert.

Det er mye som kommer.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *