Earling Holland er tilbake på skjermen

Gode ​​tilbakemeldinger tatt. Norge og Nederland delte poengene onsdag (1-1) på Ullewal Stadion i Oslo. Earling Holland (21), som skrev det norske målet, har blitt snakket med igjen. Prestasjonen hans – en streik på kontoret, en ny sjanse under beltet og et opprør av vanvittig makt – imponerte virkelig. Han ble først ringt opp av treneren sin, Stahl Solbagan «Kjempe».

Følg denne annonsen

«Det tok en helt annen Earling i dag. Han kjempet og fanget ballen flere ganger. Det var det jeg spurte ham fordi vi trenger det. Vi kommer ikke til å være Dortmund, ikke Dortmund. I hvert fall ikke før jul.», Slo ned teknikeren. Hans motstykke Louis van Gaal var også preget av prestasjonen til den unge BVB-scoreren.

Ros regner

«De har en fantastisk spiss, Holland. (…) Det er veldig vanskelig å forsvare seg mot Holland med så mye plass.», Analysert av en erfaren Batavisk trener. Dets forsvarere bekrefter. – Vi måtte fokusere på hele kampen. Fordi han er så sterk og rask. De var på utkikk etter kontringer hele tiden. Han er en av de beste spissene i verden. Vi må sørge for at vi er riktig plassert., sa Stephen de Vridge.

Samme historie med Virgil von Dijk. «Vi presset ham ikke nok. Holland fikk ballen. Til neste gang må vi lære en lekse av dette. (…) Han er en flott spiss, du må innrømme det. Han har mye fart. Så du må være godt forberedt.», sa han mens han refererte til Leeds» opprinnelige mål. Kaptein Orange, som kommer tilbake etter en lang kneskade, har ikke blitt utelatt fra den bataviske pressen.

READ  Norge har kritisert Qatar etter arrestasjonen av to journalister

Van Dijk i lommen

«Tøff kveld, Holland fikk Van Dijk til å svette», Om emnet Telegraf. «Ikke imponert over Holland Tourbillon von Dijk», Sammendrag AD. Central Liverpool avsluttet også møtet med en brukket finger fra å gni mot ham … «Han gikk bort til meg og sa: «Pappa, du brakk fingeren min.» Men jeg vet ikke hvordan.», Stolte på angriperen for den norske TV-mikrofonen TV2.

Aldri fornøyd, sistnevnte virket fornøyd på slutten av kampen. «Jeg tror vi var mot et av de beste landslagene i verden. Vi implementerte prosjektet bedre, jeg synes vi spilte bedre. Det er noen ting vi må forbedre, men det er ikke dårlig.», erklærte han. Hvis det er et Holland i denne posisjonen, kan Norge drømme om verdensmesterskapet i 2022.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *