Earling Holland slo Norge mot Nederland i kvalifiseringen i VM 2022

Norge kan ha nevnt Qatars VM -boikott, som fullt ut spiller kvalifiseringsspillet. Ledet av Erling Holland for en flott kveld, delte skandinaverne poeng med det gjenopplivede nederlandske laget ved å returnere mer enn ti måneder etter den siste opptredenen til sin siste sjef, Virgil van Dijk, og den nye epoken begynte å gå tilbake til benken til Louis van Gaal.

På en kveld dominert av nederlenderne var Borussia Dortmund -spissen tro mot hans rykte og stil, en slående kombinasjon av styrke og eleganse. Han åpnet scoringen i en kontring mot Van Dijk i motsatt telling (1-0, 20.) og vant på slutten av kvarteret, og avsluttet løpet sitt i en lignende handling (64.). Bare 21 år gammel har han 8 mål på 13 landskamper og fortsetter å få panikk i kontra i løpet av splittiden. Etter å ha gått glipp av en billett til Euro 2020 (truffet av en sperre fra Serbia, 1-2 AP), slutter han seg til vennen Odegaard i nordøstens håp om å spille i en stor turnering 21 år etter hans siste deltakelse (Euro 2000).

Nederland har ingen virkelighet

Virkeligheten var nok til å skape en balanse med et attraktivt batavisk lag, spesielt i den første perioden. Som beskrevet i 4-3-3 sang Debays partnere et skuespill med en utmerket vignett langt fra nøytrale forestillinger fra PSG. Deres verdige ligning kommer på slutten av det nye parisiske senteret, anskaffet av Klaassen (36., 1-1). Dette skjuler imidlertid alle deres sterile handlinger, og Deboe er ikke veldig effektiv i betydningen av spillet, og sjansene som Kagpo savnet, ble han belastningen (9., 21., 45. +1, 88.) eller Perquis, fullstendig mestret av Neo-Renoys Melling til pause.

READ  Locklester-resultatene reduserer interessen for Norges siste arktiske oljeleie-runde

Nordmennene stolte på direkte spill og lot stormen passere før de utnyttet motstanderens fysiske fall i andre omgang. På overtid tenkte han på å snappe seieren, men Hanson holdt ordren (90. + 5). For tredje gang på Oranses benk har Van Cal ennå ikke fått en vellykket start, men med dette poenget tatt i Oslo er laget hans i en kvalifiseringskamp. Spenningen er i gruppe G, der fire lag står på ett punkt (Tyrkia 8 poeng, Nederland, Montenegro og Norge 7 poeng).

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *