Easy Park integreres med Recharge, og øker sikkerheten for lading av elektriske biler i Norden

Easy Park legger til muligheten til å betale for lading av elektriske kjøretøyer med en ladning, tidligere kjent som Fortum Charge & Drive Network, den største ladepunktoperatøren i Norden. Easy Park har tilbudt betalingsløsninger for elektriske biler i mange år og utvider nå tilbudet og dekning i Norge, Sverige og Finland.

Antall EV-ladestasjoner Lagt til av nytt partnerskap 1600, Spred innvendig Norge, Finland og Sverige. Av de nye solgte bilene har elektrisk utstyr allerede en markedsandel på 54 prosent i Norge, og landet fører til global vekst, Easy Park Ser markedet som en forløper for hva som kommer til å komme andre steder.

«Parkering og elektrisk lading blir stadig mer like, og det blir stadig viktigere å finne stolper der mer parkering er tilgjengelig. Det bør være lettere å finne og administrere både mens du er på veien. Parkering og lading, Som krever brukervennlig infrastruktur som en del av vår ekspertise, «sier Johann Birkerson. Konsernsjef i Easypark Group.

Fylle på En ledende leverandør Ladestenger Ser samarbeid i Norden og med Easy Park som en måte å øke brukervennligheten til tilbudet deres.

“Easy Park er kjent blant sjåførene for brukervennlighet Parkeringsverktøy, Og vi er veldig glade for å samarbeide med Easypark som tjenesteleverandør for betaling. E.V. Recharge’s oppgave er å avlaste stress fra kjøring, utvide vårt åpne nettverk og gjøre overgangen fra fossil til elektrisk enklere og mer praktisk. « Konsernsjef Recharge Annika Hafner sier.

«Vi er overbevist om at partnerskap med erfarne tjenesteleverandører som Open Network og EasyPark vil forbedre EV-driveropplevelsen. EasyPark ser frem til å bli med oss.» Hoffner fortsetter.

READ  ¡Este teclado de PC tiene 450 botones!

Unntatt Parkering og elektriske kjøretøy lades, Tilbyr også andre tjenester som Easy Park Oppdag funksjonen, Sjåføren kan finne trafikkerte gater, garasjer og ladestasjoner Prosessor, Redusert søketid for tilgjengelige steder, overbelastning og utslipp.

Easypark har utmerket dekning i Norden innen parkering og lading av elektriske kjøretøyer fordi vi er integrert med de fleste forskjellige leverandører. Takket være dette ekstra partnerskapet med Recharge kan vi yte et enda større bidrag til vår innsats Stabil verden, Avslutter Johann Birkerson.

Om Easy Park Team

Easy Park er et raskt voksende, ledende europeisk teknologiselskap som spesialiserer seg på førerparkering og EV-parkering. Hjelper med å oppdage og administrere lading. Vår teknologi hjelper bedrifter, operatører og byer med parkeringsadministrasjon, planlegging og administrasjon i mer enn 2200 byer i 20 land. Det vi gjør er å gjøre det urbane livet enklere – en parkeringsplass om gangen. Besøk www.easyparkgroup.com Lære mer!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *