EBay lukker avtale for å selge rubrikkannonsevirksomhet til Adevinta

25. juni 2021

eBay kunngjorde i dag at de har fullført salget av sin klassifiserte virksomhet til Adevinta, som SIA rangerer som 25. i verden.Den tiende– Den største storyboardoperatøren. EBays globale nettverk av rubrikkannonsesider inkluderer annonser for biler, eiendom og jobber. I Nord-Amerika inkluderer Kijiji-nettstedet i Canada stillingsannonser mens deres nettsteder Gumtree og Marktplaats tilbyr stillingsannonser i andre deler av verden.

“Dette er en spillendrende avtale for Adevinta, som gjør oss til verdens ledende online rubrikkannonsegruppe med markedsledere i 16 land,” sa Adevinta-sjef Rolv Erik Ryssdal.

I transaksjonen mottok eBay 2,5 milliarder dollar i kontanter og en andel på 44% i Adevinta-aksjen, tilsvarende omtrent 540 millioner aksjer.

Imidlertid gikk eBay også med på å redusere eierandelen i Adevinta til 33% eller mindre i løpet av de neste 18 månedene som en del av løsninger det foreslo for å løse konkurranseproblemer fra østerrikske regulerende myndigheter.

Avtalen ble først kunngjort 21. juli 2020.

Adevintas globale jobbstyrer inkluderer LeBonCoin, Infojobs, Talents, Blocket og OLX Brazil joint venture. Adevinta er basert i Oslo, Norge.

For mer informasjon om avtalen, sjekk ut denne historien i EMEA-utgaven av Rekrutteringsbransjen Daily News.

READ  2021 markerer ett århundre for familiebedrifter i Petersburg

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *