Eddie Hearn målrettet mot Dillon White vs. Dionte Wilder

Den britiske tungvekten kunne endelig ta bronsebomben

Eddie Hearn håper at Dillian White vil møte en amerikansk fighter med en ubeseiret rekord i sin neste kamp.

White mottok sitt gamle WBC Interim Belt mot russiske Alexander Bovetkin i forrige måned, og slo ham ut av kampsalenes kampleierserie i august-kampen. Da White og Hearn er ivrige etter å kjempe mot Stateside ved sin neste begivenhet, reduserer dette alternativene for det 32 ​​år gamle Storbritannia. Med behovet for å gjenoppbygge sin troverdighet og tillit som en tidligere WBC-mester da han fortsetter å slite med nederlaget mot Tyson Fury i begynnelsen av fjoråret, har White antydet at han kunne kjempe mot Diane Wilder. Wilder fortsetter å revurdere Fury, men enhver løsning i hans favør kan bli belønnet med en betaling i stedet for en implementert revurdering.

“Jeg vil ta Tillion White til USA for hans neste kamp i sommer,” sa Hearn. IFL TV. “Gi ham noen profiler der. Gå videre, MSG, uansett hvor du er, gå og lag et navn der, og så vil jeg kjempe mot Wilder senere på året.”

Med Wilder i tankene som den andre kampen, Fury – “A.J.” Med to episoder ute foreslo Hearn noen mindre kjente motstandere for Whites første amerikanske begivenhet.

“Det har vært en god kamp med Jermaine Franklin og Stephen Shaw,” foreslo Hearn. “Det er en god kamp. Trevor Bryan WBA” vanlig “er et annet alternativ. Det er mange alternativer, og det er som å være amerikaner.”

READ  Norges første AI-drevne robotsorteringsstasjon for industriavfall

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *